понедельник, 21 марта 2016 г.

Vékony vagy vastaglazúr

Fő jellemzője, hogy a fába beszívódik – szemben a vastaglazúrokkal –, és a felületen vékony viaszos filmréteget képez, ezért nem gátolja az esetleges . A kültéri fafelületek festése előtt felmerül a kérdés, hogy milyen színű legyen az adott felület illetve, hogy vastag vagy vékonylazúrt . A lazúr lényege, hogy összetételétől és színétől függően különböző mértékben láttatni engedi. A felületen a festékfilm réteg vékony , ezért fényessége csekély. Vastaglazúr vagy lakkfesték: csak a fő erezet tűnik át.


Nagyobb védelmet nyújt, mint a vékonylazúr.

Festés után (pl lazúr )és lakkozás előtt lehet lenolajat vagy faanyagvédőszert. Kültérben és használatban levő tárgyaknál (pl. ablak, szék) már előnyösebb a több rétegben felhordott vastaglazúr. A lazúr nem csak védi a fát, de megőrzi és - megfelelő színválasztás esetén - kiemeli annak szépségét. A vékonylazúr jobban láthatóvá.


Míg a vékonylazúr matt, a vastaglazúr fényes, csillogó hatást ad a fának és . A vastaglazúr már egy “vaskosabb” anyag, ahogy a neve is mutatja. DUNAPLASZT VÉKONY - ÉS VASTAGLAZÚR VÍZBEN OLDÓDÓ SZÍNEZŐ GRANULÁTUM Favédelem Kiszerelés: Műanyag tégely Színek: Borovi fenyő, . A legfontosabb tudnivaló, hogy a vastaglazúr mérettartó faszerkezetekre való ( ajtó, ablak, lambéria), míg a vékonylazúr nem mérettartó . Mindkét típuson belül létezik vékony -, illetve vastaglazúr.

Elsődleges differencia vékony és vastag lazúr között, hogy különböző szerkezetű faanyagokra használjuk. UV nanolakkhoz adja hozzá a Vízben Oldódó Színező . Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. OBI vastaglazúr , oldószeres mahagóni, 7ml. Kültéri falazúr vékony vizes bázisú fenyő 5l. Vizesbázisú impregnáló alapozó fafesték. Időjárásálló kültéri tartós lazúrok.


A lazúr jól beszívódik a fába, rugalmas, vízlepergető, ellenálló felületet biztosít. A fa felületeknek tartós dekoratív színt kölcsönöz, amely hozzájárul a fa . SADOLIN EXTRA VASTAGLAZÚR 5L MAHAGÓNI. Ti tudjátok mi a különbség a vékony - és a vastaglazúr között? Ha nem, akkor érdemes megnézni ezt a videót!


Válasszon festéket a Maxima és a Farbex kínálatából. Elit és prémium kategóriás termékek széles választékával várjuk. Lakkozás, lazúrozás, alapozás, festés. Könnyen felhordható, jól terülő és kiadós lazúr.


Alkalmazásával hosszú életű, időjárásálló és vízlepergető felület képezhető, mely kiemeli a fa természetes . Hydrocrom Hydrocrom vékonylazúr és vastaglazúr festékek.

Létezik közülük vékony és vastaglazúr rendszer. Jellemzően a lazúrszerű felületkezelő anyagok a fa erezetét kiemelik, míg a RAL színskála alapján választott . Az AQUALUX lazúr egy gazdag színválasztékban elérhető vizes bázisú lazúr , amely védi a fa felületeket az időjárás viszontagságaitól. A Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúr , aktív komponenseinek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения