пятница, 22 июля 2016 г.

Diszperzit kiadósság

Diszperzit belső falfesték. Aquakolor színezőpasztával színezhető. Javasolt rétegszá1-réteg. Ha megbecsültük, hogy mekkora falfelületről beszélünk, akkor már könnyebb a dolgunk, de a festékek kiadósságát is figyelembe kell vennünk.


HÉRA BELSŐ FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 6termék közül választhat a kategóriában. Száradási idő: óra, átfesthetőségi idő: óra.

A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton . A Kreidezeit Vega falfestéke a diszperziós festékek természetes alternatívája. Jól színezhető, könnyű vele dolgozni, szép sima falfelületet . Trilak falfesték, Héra falfestékek, Dulux fal festék, Polifarbe Intaller árlista, olcsó árak. Színezés: AQUAKOLOR színezôpasztával, ilyenkor a falat FALFIX vagy GLETT-.


FIX alapozóval ugyancsak elô . Higítás, Vízzel, első rétegben legfeljebb -ban, második és harmadik rétegben -ban. L) Higítás: (vízzel) max , Színezhetőség: kültéri alkalmazásra megfelelő színező pasztával pasztell és közepes .

Hasonlítsa össze az árakat! Nem csak a liter számít, hanem a négyzetméterre vetített kiadósság is. A legtöbben ugyanis ár-érték alapján vásárolunk festéket. Hiányzó: diszperzit Vásárlás: Homlokzatfesték - Árak összehasonlítása, Homlokzatfesték.


Kiváló glett és vakolat erősítő beltéri . DISZPERZIT Homlokzatfesték L (DISZHOM). DIsZPeRZIT BeLsô fALfesTéK. A JUPOL Classic egy olyan falfesték, mely több mint éve élvezi a bizalmunkat! Alkalmas lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, . Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezhető, illatosított, vízzel hígítható falfesték.


Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és . A Dulux Classic White diszperziós falfesték kiválóan . Napjainkban egyre többen állnak neki saját maguk kifesteni a lakásukat, így nemcsak a költségeken spórolhatunk, hanem közös programnak . Bruttó (csomagolt) súly (kg), 100. Sniezka Hipoallergén Matt beltéri falfesték 15L. A Poli-Farbe Platinum beltéri falfesték legfontosabb tulajdonsága, hogy átlagos állapotú fal esetében elegendő.


Szeretnék tanácsot kérni Tőletek. Lakásfestés előtt állunk és a legegyszerűbb megoldást szeretnénk választani.

Hígithatóság: Vízzel hígítható. Hígítás : első rétegben max. Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületekre, továbbá fűrészporos .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения