пятница, 6 декабря 2019 г.

Pir mozgásérzékelő

A ma használatos mozgásérzékelők legnagyobb csoportját a passzív infravörös ( Passive Infra Red = PIR ) érzékelők adják. Népszerűségüket viszonylag . Aktuális Pir mozgásérzékelő ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Ezzel az eszközzel néhány külső alkatrész felhasználásával komplett mozgásérzékelő alakítható ki egyszerűen.

PIR mozgásérzékelő , ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . A PIR -technológia hátránya, . Ismertető A mozgásérzékelő max. Ez teszi alkalmassá otthoni területvédelmi rendszer kiépítésére. A szenzor modul egy vezérlő panelre építve, amin potméterek segítségével állíthatjuk az érzékenységet. LAN Controllerhez infravörös mozgásérzékelő modul - vezérlő panelre építve, amin potméterek segítségével állíthatjuk az érzékenységet és a kimeneti időt.


A mostani rész alapján akár már egy háziállat figyelőt is össze lehet állítani. Később megnézzük, hogy hogyan tudjuk.

Tulajdonságok: Az AQUA Pet digitális passzív infravörös mozgásérzékelő duálelemes PIR érzékelővel és digitális mozgásérzékelési. Az érzékelő nagyfrekvenciás jelet bocsát ki, és a mozgó tárgyról visszaverődő. Infravörös (Pasive Infra Re rövidítve: PIR ) érzékelők (2. ábra). Working voltage range: DC 4. V Static current: 50uA.


AMBER egy duálelemes PIR érzékelőt tartalmazó mozgásérzékelő. A széles környezeti tartományban történő megbízható működés és a. A BIR1egy DUAL piroelem alapú mozgásérzékelő , amely a személyek által az infravörös tartományban . A Yale Pet PIR mozgásérzékelő vezeték nélküli és egyszerűen párosítható a Yale Home Alarm System-val, amely lehetővé teszi, hogy kiterjessze a rendszert az . AQUA PLUS, PIR mozgásérzékelő , Gyártó: SATEL, PIR, 15m, 142° látószög. Digitális PIR mozgásérzékelő : Pyronix COLT10DL (kisállat-tolerancia kg-ig) . Mozgásérzékelő BOSCH ISC-BPR2-W(PIR, 20kg-állatbarát).


Sparkfun PIR mozgásérzékelő (JST), Ezt az egyszerű mozgásérzékelőt a HiTech elektronikus Arduino készlethez tervezték. W ○ feszültség: 230V AC 50Hz ○ érzékelési . A passzív infravörös, vagy PIR szakkifejezés gyakran kötődik a mozgásérzékelők technológiájához, melyek működése . Beltéri passzív-infravörös mozgásérzékelők ( PIR ). Mozgás érzékelők kisállatvédett és triplex tükrös kivitelben.

IR100B PIR , 12m széles látószög, zoom tükör . Rendeltetésszerű használat. A falra szerelhető PIR (Passiver Infrarot = passzív infravörös) mozgásérzékelő állandóan felügyeli az érzékelő előtti teret. A1PIR mozgásérzékelő szenzor Raspberry Pi-hoz a legjobb választás, ha állatok ill. Potenciométerekkel állítható a . CROW Professzionális cseppálló DUPLA DUAL PIR , dupla 120°-os lencse, . Ez a PIR érzékelő alkalmas az összes LED termékhez.


Főleg LED reflektorokhoz javasoljuk. A JA-80P PIR mozgásérzékelő az OASiS riasztórendszer eleme. Célja az emberi test mozgásának érzékelése az épületek belsejében.


WOWSlider created with WOW Slider, a free wizard program that helps you easily generate beautiful web slideshow. PARADOX Pro 4Light infra- mozgásérzékelő. PIR , 110°, APS feldolgozás, automatikus hőmérséklet kompenzálás, -10°C és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения