среда, 26 октября 2016 г.

Mdf bútorlap színek

Színek : fekete barna kék piros sárga szürke. Felépítés: préselt, magasan tömörített fenyőrost, anyagában színezett lapok. Ezenkívül kapható rétegelt lemez, OSB, MDF és pozdora is.


A bútorlap színminták tájékoztató jellegőek, nagyban függnek a monitorja beállításaitól. A színek csak tájékoztató jellegűek, az nem minden esetben egyezik a termék. MDF fóliák már antikolt változatban is!


Az ajtólapokhoz ajánlott bútorlapok. Natúr MDF lapok, hajlítható MDF lemez. Sokrétűen használható a belsőépítészetben. Marható, festhető, furnérozható. Olcsó MDF árak, folyamatos akciók.


Termék neve: Színfurnérozott MDF. Fafaj: különböző fafaj (lásd a szinf. faforgácslapoknál). A legújabb MDF dekorációs lap anyagában színezett, masszív, fény hatására is színtartó és könnyen megmunkálható. A kívül-belül, teljes keresztmetszetében . Hófehér fényes M1FS tükörfényes bútorlap.


Kedvezmény: Áfa összege: . Medium-density fibreboar am. MDF megjelenése a színesre lakkozott felületek lehetőségét indította el a bútoriparban. Interaktív berendezési, szituációk melyek segítséget nyújtanak a számtalan kombináció kipróbálásában.


Ide Kattintva választhatja ki a színek világát.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения