четверг, 19 октября 2017 г.

Castrum térkő

CASTRUM antik térkő : az életvidám, természetes finoman árnyalt színek és a finoman strukturált felület fényárnyék játéka életörömöt visz . CASTRUM natúr térkő : az életvidám, természetes finoman árnyalt színek és a finoman strukturált felület fényárnyék játéka életörömöt visz . Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt visz az Ön kertjébe. Durucz kert - A szép kerthez vezető út! Teljes méretű kép megtekintése. Kérjen egyedi árajánlatot az. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, . Munkatársaink segítsenek választani?


Halvány pasztell rózsaszín. Ft volt, időközben eladtuk a házat, és a sarokkád már nem került beépítésre, nem használtuk. Címkék: leier, taverna, castrum , . Mindent megtalál a legnagyobb választékban és a legjobb áron.


Méretek: (szélesség x hosszúság cm-ben). Frühwald térkő La Terrazza 4cm (szürke). Semmelrock térkő Citytop Smart 20x13x5cm (szürke). A térkő felülete még nedves állpotban . Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - térkő. Beton gyeprácskő, térkő 60x40-es eladó.


A CASTRUM falazókövek összesen méretben, szabálytalan kötésben egymás. Castrum natúr térkő részletes ismertetője. Mercato cm antik N+F térkő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения