среда, 11 октября 2017 г.

Lapostiplimaró tárcsa

Lamellózó és lapostiplimaró géphez való tárcsa 100x22mm-es méretben. Alkalmas Einhell BT-BJ 9lamellózóhoz. Ehhez hasonló Einhell lamellótárcsák.


Bosch GFF 22A lapostiplimaró robusztus fém szögütközők dombor nyomott skálákkal és rögzítési pontokkal precíz beállítást tesznek lehetővé. A DeWalt DW682K-QS lapostiplimaró durva és finom beállítási lehetőségek, rögzített vágásmélység beállítás 1 mm és maximum állásnál. Aktuális Marótárcsa ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! A lamellázó gép más néven lapostiplimaró fontos asztalosipari eszközzé vált a lamellázás feltalálása óta. A lamella keksz, azaz lapos tipli ellipszis alakú oldalán. Gyártó: Einhell Modell: BT-BJ 9Jellemzők A lapostiplimaró nútok, takaróléc illesztések kemény és rétegelt falemezekbe, illetve feszítőlemezekbe történő . Lamellázógép lapostiplimaró kés POWX131A Power Plus POWX1lamellázógéphez vágókorong Átmérő: 100X22Xmm-6T Súlya: 150g. EXPERT LAPOSTIPLIMARÓ , LAMELLÁZÓGÉP 900W és még termék közül választhat a kategóriában.


Minőségi szerszámok hosszú élettartammal, döntsön . A lap alakú idegen csapokkal történő kötési megoldás kifejlesztése eredetileg a svájci Lamello cég nevéhez fűződik. Makita lapostiplimaró gépek, és egyéb Makita szerszámgép vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

KGS 2M húzófunkciós gérvágó és fejező fűrész 2mm-es tárcsa átmérővel,. Bosch Professional GFF lapostiplimaró. Budapest, kínál-kiadó: hirdetés - tarcsa.


A Bosch GFF A lamellózó gép speciálisan faösszekötésekre használható. A szögvezető, és a marótárcsa burkolat alumínium öntvényből készült, . Maximális vágásmélység, mm. Tárcsa furat átmérő, mm.


Azóta nincs közép árfekvésű lapostiplimaró sajnos. Habár nekem még a gyári tárcsa van rajta, annak meg tudnia kell az ilyesmit a leírás szerint. Már több mint éve Makita kereskedők vagyunk. Termék helye: Magyarország. Eladó: kukoricacsuma(122).


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Lapostiplimaró árak egy helyen többszáz bolttól. Ennek az egyik legegyszerűbb módja a . ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ STEHLE TÍPUSÚ LAPOSTIPLIMARÓ TÁRCSA. MFE Falnutmaró adataiFalnútok gyors és tiszta bevágására használhatóÁllítható horonyszélességTengelyrögzítésFokozatmentesen beállítható .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения