среда, 17 октября 2018 г.

Monogrammos tégla

Antik monogrammos ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Egyedi feliratok, címerek, évszámok, monogrammok készítése akár hozott nyomómintával is. Mindenféle méretû és színû, a legkülönbözõbb monogrammokkal ellátott bontott tégla. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - cimeres tegla.


Saját fotó, Információk, Katalógusba került, Megjegyzés. Nyomat: AABB Jelentése: ArchiABBatia (Főapátság) Pannonhalma Fellelés: kaptam, Pannonhalma .

Címeres, pecsétes, monogrammos téglagyűjteményem. Ezen az oldalon találhatóak a téglagyűjtemény azon fotói, melyeken nemesi családok téglagyáraiból származó pecsétes, címeres, monogramos téglák fotói . Monogrammos , koronás téglák eladók. Az alábbi fotógalériában, a nálunk már megfordult téglák tekinthetők meg. Remélem, sokunknak lesznek hasznosak az információk!


Téglából a jelölt – címeres, pecsétes, monogramos , évszámos – az igazán értékes. Tudja ezt a két csepregi gyűjtő is, akiknek persze nemcsak . A téglákat már az ókori római katonai csapatok is készítettek, és nevük többnyire rövidítve szerepelt a téglákon.

Szeged - Kakuszi Norbert építészként kezdett el foglalkozni téglák gyűjtésével, manapság már az övé a harmadik legnagyobb téglagyűjtemény . Kis lovasberényi birtoktörténet és a monogramos téglák. Lovasberényben talált „VS” monogramos téglák. Olcsó eladó új és használt monogrammos tégla. Akciós téglák akár házhozszállítással is! Egyedi dísztéglák készítése rövid határidővel- -monogram, évszám, név, utca, címer megjelenítése tömör téglán az Ön elképzelése alapján.


Ez év tavaszán a Honti Múzeummal közösen „I. A tiszafüredi múzeum gyűjteményébe több bélyeges tégla került be az utóbbi. A szív- és a csillagjeles, valamint az SI monogrammos tégla domború bélyeges. See contact information and details about Dísztégla készítés. Bélyeges Tégla Napok” címmel.


Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Errefele ahogy a topik neve is mondja csereberelunk teglakat , sok esetben ingyen adjuk akinek kimaradt. Károlyi monogrammos tégla. A régi időkben a tégla gyártása uradalmi jog volt. Pfannl Jenő: A győri vár és téglái . Bontott kisméretű tégla és nagyméretű egész téglák kereskedelme.


Pecsétes, monogrammos téglák változatos mintákkal.

A kutatás eredménye egy, a tégla teljes történetét felölelő és bemutató, kincset érő.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения