четверг, 25 октября 2018 г.

Szeletelt tégla felrakása

A díszburkolat kialakítására a téglaszeletek kiválóan alkalmasak változatos színük,. Bárki képes profi színvonalú kivitelezésre, hiszen a szeletek felrakás. Mintafalainkat Horváth Balázs (Celldömölk) kőműves, burkoló szakember készítette.


A mintafalak készítését igyekeztünk folyamatosan fotókkal . MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb.

Van egy és egy m2-es falam ezeket akarom szeletelt téglával beburkolni saját magam. Szeletelt téglaburkolattal rangot adtunk a tucat háznak. Hőszigetelő nikecell felrakása után a dilletácíós mozgásokat elkerülendő dryvit hálót helyeztünk fel és. Tippeket kérnék, hogyan fugázzuk a szeletelt téglából készült. Bontott és szeletelt téglával látványos és rusztikus egyedi burkolatot.


A szeletelt tégla kiválóan alkalmas padlóra, falra,lábazatra,kerítésre. Ha vízszintes felületre (padlóra,ülőpadra,kerti bútorra stb,) is kerül szeletelt tégla , akkor azt mindenképpen impregnálni kell. Sokféle anyag van forgalomban, .

A tégla rusztikus, mediterrán hangulatát semmi sem veheti el, kivéve, ha az nincs jól megcsinálva. Senki ne gondolja, hogy még egy sor fal felhúzása szükséges . Reklámozás nélkül szívesen adok tanácsot a szeletelt tégla felrakása , fugázása, felület . Miért tartozik az építkezők kedvencei közé a szeletelt tégla ? A vágott tégla utólag is egyszerűen felrakható a homlokzatra, de akár a gipszkarton is elbírja. Képanyagainkat a szerzői jog . Más burkolóanyagokhoz képest egyszerűbb dolgozni vele, így kisebb jártassággal akár házilag is felrakható ! Napjainkban újra népszerű a nyersen hagyott téglafal , azaz vakolat és burkolat nélkül hagyott, főként dekorációs célokat betöltő fal. A külső szelet a tégla levágott két szélső oldala.


Beltérben használhatunk szeletre vágott bontott téglát , klinkert, könnyített, vagy normál betonból készült gyártmányt, esetleg gipsz készítményt . Köszöntjük a vágott minőségi téglák oldalán. Bontott építőanyag, bontott tégla , bontott faanyag értékesítés. Bérvágást vállalunk, igény esetén kivitelezést is.


Raimondi rendszerrel burkolás: Felmérés . Külsö rusztikus szelet, pattintott tégla szelet pattintott . A TERCA Téglaburkolatok homlokzati téglái épületek külső felületeinek,.

Természetes anyaga révén a téglaburkolat illeszkedik a tájba és .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения