вторник, 9 июля 2019 г.

Dekorfóliázás

Szolgáltatásunk: Reklámok kivitelezése – reklámtábla, fényreklám, dobozbetűk. Autók fóliázása – ablaksötétítés, karosszéria-, dekorfóliázás. Az üvegfóliázás előnyei: védi az utasokat és a belső kárpit felületeket a káros uv, hő- és napsugárzástól, megelőzi az autó feltörését. Autólámpa dekorfóliázás : A Thomy Folia szakműhelyében történt kivitelezés esetén a csodálatos látványt rövid idő alatt meg is csodálhatod.


Fal, bútor és egyéb felületek bevonása fóliával. Sok esetben megesik, hogy régi bútoraink megfakulnak, megkopnak, de még jó állapotúak, ezért .

Nem szeretné, ha belátnának üvegfelületein, de Ön ki szeretne látni ? Dekorfóliázás : Használná reklámfelületként kirakatát ? Akár új atmoszférát szeretnél teremteni, vagy esetleg funkcionális megoldásra van szüksége a LLumar dekorfólia megoldja a feladatot. Igaz, sok esetben a dekorfóliázás nem merül fel, mint megoldás, mivel annak ellenére, hogy új szín adható a régi bútordarabnak, . Alapméretek: DIN szabvány szerint. Extrák: kitekintő optika . Nagyfokú szabadságot kínálnak a tervezésben, és az eredeti anyagok megvásárlásához és megmunkálásához képest kedvezőbb áron nyújtják mindezt. A REHAU dekorfóliákat ragasztóval előkezelik, majd nagy teljesítményű gépek speciális eljárással, kíméletesen viszik fel a fóliát az . Az értékesítés területén elengedhetetlen, hogy egy adott eszköz ne csak a funkcióit tekintve legyen tökéletes, hanem megjelelésében is .

Elektrosztatikus rögzítésű dekorfólia zuhanyablakokra és -kabinokra, fémbevonatú szürke csíkokkal az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz . VIDEÓ - Gál Csaba foliázás oktató dekorfóliát készít egy kocsi ablakára. Ez a padló igazán mutatós! A megrajzolt csempemintával díszített, padlón használható dekorfólia hangulatos légkört teremt a folyosón vagy a konyhában.


Autó dekorfólia , 3M matt black. Indítás Eredeti méret megtekintés. Teljeskörű dekorfólia megoldást nyújtunk akár autóját, akár a meglévő üvegportált használná reklámfelületként.


Többször beszéltünk már róla és sok mintát is láttunk hogy néz ki egy ilyen. Bútorkiegészítők, Bútor, berendezés. Kiváló minőségű fólia, dizájn: Technologiegecko-Design. Jellemzők: Napenergia átbocsátás: Napenergia visszaverés: Napenergia elnyelés: Látható fényáteresztés: Látható fényvisszaverés . Fafólia a természetes kinézetért. Aki természetes megjelenést szeretne házán viszontlátni, és emellett a modern technológia előnyeit is szeretné . Az igazi jolly joker: dekorfólia ajtóra.


A dekorfólia ajtóra egyszerre több célt is szolgál. Azaz, egy csapással, akár több legyet is leüthet, . Ha a konyhaszekrény úgynevezett frontjai már olyan állapotban vannak, hogy azon a dekorfólia nem segít - vagy éppen nem lennél elégedett . Plexi megmunkáló - dekorfóliázó állás, fizikai, segé betanított munka területen. További több száz hasonló álláshirdetés a Profession.

Az aktuális készletről érdeklődjön! Nagy dekorációs készlet, csak Amalfi-fehér színű autóhoz alkalmazható. Vállvonal – narancs kiemelések „Audi Sport” felirattal. Tetővonal – kőszürke és narancs .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения