пятница, 5 июля 2019 г.

Dübel betonba

A fischer dübelek az építőanyagok széles skálájában jól alkalmazhatók. A széleskörű alkalmazhatóság érdekében négyféle fejformával készülő FH II dübelek tökéletesen illeszkednek az építőanyagokba. Dübelek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Rögzítési mélység hnom mm. Hosszabbító horgonyok szénacél és rozsdamentes acél kivitelben, amely a repedezett betonhoz , a nem repedezett betonhoz és a szeizmikus anyagokhoz .

Nagyteljesítményű dübel FH II. Nagy szilárdságú rögzítések - Acél dübeles megoldások betonba való erős rögzítéshez azonnal raktárról ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban. Ha a dübel meghibásodik, akkor a rögzített elem rögzítése megszűnik, és az elem leesik (pl. acéltartó rögzítése betonban ). Beütõdübel: Beütõékes tipli profilok rögzítéséhez. A tipli fejkialakítása lencse alakú.


Beton és tömör tégla felülethez. A dübel hosszát úgy kell meghatározni, .

Dübel betonba ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Ha rossz dübelt választunk, vagy rosszul határozzuk meg a szükséges darabszámot, (és itt egy kb. évre szóló döntésről beszélünk) nagyon kellemetlen . A fémdübelek beton rögzítési alapokban a közepestől a rendkívül nagy. A furatokból el nem távolított por jelentős mértékben rontja a dübelek terhelhetőségét.


A rögzítéstechnika alapeleme a dübel (más néven tipli), amelyet szinte. Egy nagy terhelhetőségű dübel (legtöbbször acéldübel) teherbírása egyebek között a. Professzionális megoldások repedéses betonhoz. Legnagyobb terhelések valamennyi. Belsőmenetes dübel üreges, előfeszített beton födémelemekbe történő.


Elsősorban tömör téglába ajánlott, de betonba is alkalmazható, kis súlyú rögzítéseknél. Műanyag tárcsás dűbel fém szeggel szigetelés rögzítő, 8x100. Tiplik dűbelek műanyagból-fémből sárgarézből.


A termék leírása: A biztonsági előírásoknak megfelelő méretű hintakampó, melynek felszerelését kérjük, bízza szakemberre. Webáruház, nagykereskedés és szaküzletek. Olcsó ár, INGYENES szállítás, .

Vásároljon a Würth Online webáruház ▷ Termék kategóriák termékkínálatából, és hagyja, hogy termékeink minősége és választéka meggyőzze! A vegyi dűbelek széles körben alkalmazhatók, könnyű és stabil rögzítést. FÉMDÜBEL MDFÚRÓHOZ HG. RÖGZÍTÉS-, ÉS SZERELÉSTECHNIKA . Az AUSTROTHERM hőszigetelő anyagok rögzítésének járatos módja a mechanikai rögzítés.


A tárcsás műanyag dübelek jól alkalmazhatók beton , könnyűbeton, . Ragasztással er sített mechanikai rögzítés (pl. betonba beragasztott nagy teherbírású dübelek esetén). Termékleírás: Sztirolmentes, vinilészter gyantából készült vegyi dűbel , betonba , tömör és üreges anyagba történő rögzítéshez, olyan esetekben is, amikor a . Műanyag dűbel fém beütőszeggel, beton és tömör tégla felülethez való .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения