четверг, 26 февраля 2015 г.

Fóliás ajtófront

D mart konyhaszerkrény ajtó árlista. Vákuumfóliás 3D MDF ajtófrontok. A fényes vákuumfólia ára drágább a matt fóliánál, ezért az ebből gyártott ajtófrontok ára is drágább.


ES OSZTÁSÚ ÜVEGEZHETŐ AJTÓ FELÁRA, 1. FÓLIÁS FRONTOK LAKKOZÁSA MATT ÉS SELYEMFÉNYŰ FEDŐLAKKAL, 10.

Nálunk készült fóliás MDF ajtók. Ajtófrontok egyedi és standard méretekben is most csak : 14. A képekre kattintva olvasható az ajtók tulajdonságai. A marásminta, a marókés, a szélezés típusa, illetve a fólia színe).


Bútorajtó MDF fóliás fehér 284x2mm. Rex-Plus és T-Rex fóliás MDF bútorajtó, mart fóliás MDF, 3d fóliás MDF ajtók széles szín-. Magura és Forest, At-x MDF fóliás ajtó.


A mart ajtófrontra kerül rá ragasztási technológiával a műanyag fólia.

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . Manapság a legelterjedtebb ajtófront típus. A mart fóliás mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Az alapanyaga 18mm vastag hátoldalán fehérre laminált mdf lap, amit 4mm . Olasz, lengyel és magyar bútorajtókat forgalmazunk. Tömör fa bútorajtók, MDF fóliás bútorajtók, MDF festett bútorajtók, furnérozott bútorajtók, és aluminium . Az akciós MDF fóliás konyhaszekrény ajtók mindegyikét igény szerinti, egyedi méretben gyártunk le.


Akciós MDF fóliás konyhaszekrény ajtó. Az alábbi bútorajtó minták csak ízelítõként szolgálnak, széles ajtófront választékunkat személyesen megtekintheti bemutatótermünkben. DÖNTSÖN L-Möbel TÖMÖRFA AJTÓFRONT mellett, mivel hosszútávon javíthatóbb, természetesebb és életképesebb, mint bármely fóliás ajtófront. Konyhabútor ajtófront megválasztása.


Nincs egyedi méretnél felár és jóval kedvezőbb áron elérhető, mint a fóliás és festett társai. Antikolt, lakkozott, fóliás szekrényajtó. Választáshoz a képre katt!


A termék mm vastag, illetve magasfényű fólia esetében mm vastag PVC fóliával borított,. Bevonóanyag: mm vastag PVC fólia. Ragasztó: HENKEL vízbázisú, környezetbarát ragasztó.

Fóliás MDF ajtófront széria méretjegyzék.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения