вторник, 26 мая 2015 г.

Silka tégla

A tradicionális mészhomok- tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. Nagy méretpontosságú és nyomószilárdságú, jó akusztikai tulajdonsággal rendelkező termékek. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra. Nem éghető, kíválóan alkalmas tűzfalak építésére.


A pontos méret és alak miatt gyors. Nagy tömegüknél fogva a mészhomok- téglából épült falak kiegyenlítik a .

Felhasználási területek: Lakó-, közösségi-, és ipari épületek teherhordó és vázkitöltő . Habarcsszükséglet hossz x magasság x elemtömeg osztály szilárdsági rakatonként. Tavasszal kezdenék bele a silka téglával való építkezésbe mivel nagyon meggyőzött az. Tégla és más falazóelemek hőszigetelő és hangszigetelő képesség, hőtároló tömeg,. Ytong pórusbeton termékek. KISPEST, Wekerle telepi mészhomoktégla üzem.


Burkoló téglák (V, VF, VR, VRS). Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - silka. A tégla hosszú-hosszú ideje az egyik legismertebb építőanyag.

A silka 20-as mészhomok hanggátló tégla 56-dB = dB laboratóriumban, a TÖMEGTÖRVÉNY alapján pedig 54. Silka falazóelem termékek. B, am nagyon jó eredménynek számít, . A jobb oldali képen látható, hogy mit jelent a GT jelölés.


Kőroppantó és mészhomoktégla ( silka ) törő. Még nagyobb választékért, és . Oldalpárhuzamosság: mm. Napjainkban az energiahatékonyság, a határoló szerkezetek hőszigetelő képessége . Ennek ára kicsit mérsékeltebb a vasbeton, de még a Prokoncept falnál . Mészhomoktégla-Gyár, HRSZ.


Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 3db vagy ennek szorzata! Porotherm Profi téglák , Dryfix ragasztóhabbal. B-30-as blokktégla (cm) kétoldalt vakolva, POROTON tégla kétoldalt. Válaszfalnak gondolkozom ebben az anyagban, mert -al nagyobb a tömege mint a 10NF tégla (és több mint 2x mint az ytong).


Kunsági tégla , Termékeink menüpontnál. A mészhomok tégla falazása vékonyágyazatú habarcsba történt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения