среда, 28 февраля 2018 г.

Audio kábelek fajtái

Stereo audio készülékek összekötésére alkalmas árnyékolt kábel. Bekötése többféle lehet, hiszen mikrofon csatlakozó kábelnél , hangszóró kábelnél is. Fajtái átmérő szerint: mm-es, mm-es, mm-es.


RCA csatlakozóval teszi lehetővé az audio jelfolyam továbbítását, vagy . HDMI Nagy felbontású multimédiás csatlakozó.

A HDMI az első olyan széles körben támogatott multimédiás jelátviteli szabvány, amely egy kábellel teszi . Audio -video csatlakozók - Csatlakozók - Széles termékkínálat a Transfer Multisort. Ingyen házhozszállítás 10. Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online. Hiányzó: fajtái JACK CSATLAKOZÓK - AUDIO-VIDEO CSATLAKOZÓK.


JACK-CSATLAKOZOK Tárolt változat JACK CSATLAKOZÓK, AUDIO -VIDEO CSATLAKOZÓK, villamosság, barkács, mérőműszer, elektronika, kábel , vezeték, izzó, világítás, tápegység, ventilátor. Vagy veszel arnyekolt kabelt es csinalsz egy Y kabelt.

Jack, vagy XLR csatlakozókat, vagy a din csatlakozók különböző fajtáit. A Jack kábelek és csatlakozók igazi örökzöld darabok, hiszen évtizedek óta szolgálják a különböző audiotechnikai megoldásokat. A híradástechnikában elterjedten használják az üvegszálas, másképpen optikai vezetékeket. Mivel a hálózati vezetékek kiépítése a szakcégek . A bal oldali menüben (“szükítse találatait”) fel van sorolva az összes lehetséges audió kábelcsatlakozó (vastag betűsök, pl. “RCA papa ➞”), ez lesz a kábel egyik.


Gyakori csatlakozófajták aszimmetrikus kábelekhez : RCA, monó. Ezzel az optikai kapcsolóval megtudja duplázni audió erősítője. Optikai vagy koax digitál jelből állít elő 2db RCA alzatra analóg audió vonal . Kábelek és átalakítók webáruháza. A HMDI számos előnnyel szolgál az előbb említett kábeltípusokhoz képest. A 19-tűs sima HDMI csatlakozó audió -videó jelek átvitelére.


Jack - DIN audio kábel , 1x mm jack aljzat - 1x pól. Optikai_szál Tárolt változat Hasonló Működési elve a fénysugár teljes visszaverődésén alapul: A fénykábel egyik végén. Az itthoni Neotech disztribútor KáCsa Audió munkatársai. Kétszeresen árnyékolt kábel , melyben UP-OCC és ezüstözött réz szálak vezetik a jelet.


USB, HDMI, audió , a töltő bemenete és még jó pár egyéb.

Ja, és a legszebb, hogy a kábelek két vége se feltétlenül ugyanolyan ugyebár.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения