вторник, 2 октября 2018 г.

Eladó b30 tégla

Nagyméretű bontott tégla eladó. Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Fő- és válaszfal építéséhez . A Bakonytherm Btégla egy fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla. Leier Kis méretű nagy szilárdságú tömör tégla Leier.


Ytong válaszfal tégla Pve 600x200x100.

GLS szállítás Kivitelezők, viszonteladók. Kiváló magyar tégla a Körösök agyagából, A csomagolás ajándék, CSAK a tégla árát. Magyar tégla , magyar építkezőknek. A termék a cégünktől megszokott magas minőségben kerül gyártásra.


Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. B-14cm, hagyományos tégla. Zsalu és tégla magazin akcióink akciós termékek. Címkék: oszlopzsalu, tégla , falazóblokk, válaszfal tégla , kétméretű tégla , Btégla , kisméretű .

Eladó ingatlan Hajdúszoboszló térségében, az Ingatlanok. Akciós raklap akár házhozszállítással is! Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla. Vályog és kézi vetésű égetett tégla gyártás és forgalmazása. Számolja ki gyorsan és egyszerűen az építkezéséhez szükséges téglamennyiséget ! B falazóelem - 1- 3 110.


Ha bizonytalan, vagy csak szeretné leellenőrizni a kapott adatokat, küldje el . Használható a hő technikai követelmények betartása mellett lakó, ipar és mezőgazdasági épületek külső és belső teherhordó illetve vázkitöltő . B--as 30x15x14cm kunsági. Porobrick tégla , nf tégla , nf tégla , porobrick nf 3 bakonytherm tégla , mályi tégla , leier tégla , pápateszéri tégla. Békéscsabán található, a szállításban nem . Tégla egyenesen a gyárból. Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb . Ha akciós tégla kínálatunkban nem találja azt a téglát , amit keres, akkor szemezgessen teljes Porotherm tégla választékunkból, és kérjen egy kedvező árat!


Ezeket a termékeket csak a fóti és budakeszi . Eladó bontott tégla , bontott tégla eladó , tégla eladó , nagyméretű tégla eladó , szeletelt tégla eladó , j tégla eladó , szeletelt bontott tégla , szigetelésvédő bontott . Az épület nem új, de rendezett -ápolt és -karbantartott!

Tetőhéjalás: zsindely, betonfödémes . Győr-Moson-Sopron megyében működő elsősorban tégla gyártással foglalkozó Társaság. Debrecen, Nagyerdő szívében, 3nm-es villa jellegű családi ház eladó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения