вторник, 6 ноября 2018 г.

Hullámos tapéta

Minőségi tapéták , amik hangulatot teremtenek. Mintha a hegyekben vagy a tengerparton lenne. Együtt létrehozhatjuk a saját világát tapéták segítségével. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Poszterek, fotótapéták óriási választéka!

Tekintse meg készletünket! Makulatúra nélkül is felragaszthatók. Jelölésüket feltétlen figyelni kell mert az egy hullámos és a két hullámos tapéta mérsékelten vízálló ezért a ragasztása nagy . Válogatott Hullamos - tapeta ötletek, hullamos - tapeta képek, fotók, inspirációk.


Humoros vektorgrafikus illusztráció II. Szín: törtfehér alap, barna, arany. Modern, grafikus, hullámos tapéta.

Típus: vlies alapú habtapéta. Stílus : modern, retro, grafikus, hullámos. Színvilág : szürkéskék (acélkék), fehér,.


Selyem tapéták lehetnek a hordozó anyag szerint papírhátú, vagy vlies, növényi rost tartalmú gyapot hátú tapéták. A tapéta eleje lehet egy hullámos , . Ezen belül létezik fiú, vagy leány tapéta. A gyermek tapéták általában két hullámos mérsékelten vízálló gyártásúak. A kéthullámos papírtapéta ragasztója a. A csíkos mintás tapéták kiválóak lehetnek arra, hogy használatukkal változtassunk a helyiség optikai térérzetén.


Anyaga: vastag selyemtapéta. Méret: 16m x 106cm ( 1536m). Különleges, 3D hatású ( de sima felületű! ) hullámos minta. Grandeco Orion Újszerűen bemutatott textúrák és Art Deco ihlette minták, fémes, gazdag színvilág, A hatékony és gyors faldekorációs megoldások webáruháza . Kívánságlistára Összehasonlítom.


TAG-ek: egyszerű tapéta, hullámos tapéta , barna tapéta.

Klasszikus kék-barna, hullámos mintás tapéta. Kattints ide, hogy megnézhesd a nagyobb képet! A minták között találkozhatunk absztrakt kivitelben készült hullámos tapéta mintákkal, melyekkel mozgást vihetünk a falfelületekre.


A színes levélmintás tapéta . A MARBURG tapéták tervezői - Luigi Colani, korunk Picassoja. A termékcsaládnak több kiváló terméke közül kiemelhetjük a papírhátú három hullámos , vinil és habrátétes tapétákra kiválóan alkalmazható Metylan Special . METYLAN DIRECT tapéta ragasztó : egy hullámos , két hullámos , három hullámos vlies tapéták ragasztásához. Ezek a vlies tapéták lehetnek. A görbe vagy hullámos felületen alkalmazott öntapadós tapéta ragasztása előtt egy hajszárító segítségével melegítsük fel a tapétát , igazítsuk a megfelelő .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения