пятница, 10 мая 2019 г.

Színtervező

Keltse életre az otthon-átalakítását csupán néhány kattintással! Digitálisan fesse ki a szobáját a kedvenc színeivel. A kezdéshez válassza ki a festeni kívánt . A Trilak festékgyártó cég színtervező programjával időt, pénzt, és sok felesleges bosszúságot takaríthatunk meg.


Kérjük, fogadja el a sütiket a legjobb felhasználói élmény elérése érdekében.

Előfordulhat, hogy bizonyos funciók nem működnek a sütik nélkül. Ez a terület minta fotók esetén már . Ezzel az online elérhető szoftverrel különböző szín kombinácikat, variációkat kipróbálhatunk otthonunk tervezése során. Ezzel egyidőben kép allatt egy táblázatban megjelenik a kiválasztott szín és a hozzá tartozó színkód. Másik felületet a kép fölött látható fülekkel vagy a táblázat.


A Dulux Visualizer egy forradalmian új szobakifestő eszköz, amelyet ha letöltesz okostelefonodra vagy táblagépedre, átfesti szobád falait, így azonnal láthato . Jelöld ki a megvásárolni kívánt szineket, majd kattints a Lépj tovább!

Creaton Tető és Homlokzat Tervező. A Tető és Homlokzat Tervező eszközünkkel megtervezheti házának tető és homlokzati elemeit. Tervezze meg lakása színeit a Trilak színtervező szoftverével! Helyiségek és homlokzattípusuk szerint megjelenítheti a színeket. Ha nem találja meg az előre kevert színek között az Ön ízlésének leginkább megfelelőt, akkor a színtervező segítségével kiválaszthatja az Önnek legjobban . A színpalettákon található . A legjobb ingyenes online eszközök szín-, és padlótervezéshez.


Videós használati utmutatóval, sőt az egyik programba akár a lakásodat is feltöltheted. Trilak színtervező : Könnyen használható online program, segítséget nyújt harmonizáló színek kiválasztásához, illetve a festékmennyiség . Tekintse meg, hogy a Baumit milyen szolgáltatásokkal segíti az Ön munkáját. Országosan szállítunk házhoz Hőszigetelő rendszereket, kiegészítőket, Nemes vakolatot, gipszkartont és rendszereket.


Siófok szigetelés az Ön partnere! MiMi az útmutató tudástár. Színtervező - Téma:Otthon - Online Lexikon - Tudod-e, hogy mi mi?


A beltéri és kültéri színek lehetőségeit az alábbi oldalon tudja megtekinteni. NCS kód alapján történik a szín kikeverése!

Nagyon egyszerű és gyors a Trilak online színtervező programjának a használata. A bővebb leírást nézd meg a. PROFI FELÚJÍTÓ PONT - `JÓL TAKARÍT` PONT Közös nevezőnk: a profi munkavégzés iránti igény. Terranovának látványtervező programja, most végre van Fotózd le a házadat, töltsd fel a fényképet, s kezdődhet a színtervezés.


Find your inspiration in nature, our largest resource for stunning colours.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения