пятница, 18 октября 2019 г.

Auto hangszigetelés

Nem csak bitumen, nehéz szemcséket tartalmaz Másodlagos eredményként nem csak a hifink szól jobban az autóban , de ha . Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. Mielőtt hiú reményeket keltenék, le kell szögeznem, hogy Winkler Nivája, és a hasonszőrű kopogó, zörgő, nyeklő belső borítású autók a fizika . Minden autóban ez az anyag található. Jelenleg nem elérhető, kérjük válasszon a helyettesítő termékek közül.


Kategória: Közlekedés Autók , motorok.

Ebben a videóban egy Toyota csomagtér belső hangszigetelését mutatjuk be, lépésről-lépésre. Legjobb hangszigetelés a motorhoz, ha kifújod a motorteret purhabbal. Igaz az egy régi teljesen szigeteletlen autó , könyebb volt sikereket . Szerintem ha a tetőn kibírja,akkor az autóban sem lesz vele gond. További találatok a(z) zsiguli.


Szigetelõ és Zajcsillapító anyagok Dynamat Dynaliner öntapadós 28. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó. CTK TempoFix Vásárolható laponként is , az ár lapra értendő!


X 5mm, ,mm A TempoFix az egyik leghatékonyabb hő- és hangszigetelő.

Ezeknek dolgoknak a legjobb helye az autóban van ugye, de ha van. Fogyasztás csökkentés, auto adalékok, kenőanyagok. Standardplast tető hő és hangszigetelő lap 37x50cm. Tapasztalt tulajdonosok Ford Focus make hangszigetelést autó kezével. Az utca fronton sáv autó , sáv villamos dübörög éjjel-nappal, amit . Beltéri burkolásra használják, de az autó ajtajában is felhasználható.


Nagyon jó a vezetési komfort, ellenfeleinél sokkal jobb a hangszigetelése is. Bár a középkategóriás autók azóta sokkal messzebb tartanak, az A4-nek jól . Az anyag szürke színű, hő kötéses, termo plasztikus karakterű, kiváló hangelnyelő, hangszigetelő és hőszigetelő . Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. Termékleírás Bitumen alapanyagú, zajtompító karosszériavédő bevonat, a kerék által okozott kavicsfelverődésekből eredő ütődések ellen. A zajvédő falak esetében a falszerkezet fő hangszigetelő eleme a Heraklith fagyapot lemez. Az egyes vastagságokhoz tartozó hangelnyelési adatok a . Való igaz, hogy álló helyzetből indulva kicsit lassan kapja el a fonalat az autó ,. OPEL INSIGNIA tűzfal borítás, hangszigetelés.


Tűzfal ( Autó - Karosszéria, utastér - Tűzfalak). A Trunk Kit javasolt felhasználási területe, az autó csomagtere. A csomagtér mint egy hangdoboz, felerősíti a kerékdobokon és a padlólemezen átjövő .

Hogyan készítsünk egy autó jobb hangszigetelés , hangszigetelés és hogyan kell választani egy sor saját kezűleg. Zaj és hangszigetelő anyagok. Felülete: fekete színű, PU fólia bevonat, . A támla több fokozatban dönthető, a lehajtása kényelmesen megoldható a csomagtérből is és az utastérből is. Az autó hangszigetelése kitűnő.


Hasonlítsa össze az árakat!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения