вторник, 22 октября 2019 г.

Hajlított üveg gyártás

A kis hajlított lámpa üvegtől a nagy hajlított kirakatig minden gyártunk és beépítünk. Egyre többen igénylik a hajlított dohányzó üvegasztalt lakásukban illetve irodájukban a tisztelt megrendelők. Egyedi üvegbútorok gyártása.


Hajlított üvegek készítését vállaljuk, egyedi méretek és elképzelések alapján is. GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS A JÜLLICH GLAS HOLDING ZRT-NÉL.

A már hajlított üvegeket további megmunkálások révén alakíthatjuk . A cég tevékenységei a hőszigetelő üveg gyártás üvegdomborítás , hajlítás és az . Az üveg meglágyul és a gravitáció hatására felveszi a sablon formáját. Az összes Magyarországon forgalmazott és gyártott hajlított ajtó üveg sablonjával . Biztonsági üvegek , szélvédő üvegek , oldalüvegek, menekülő üvegek , vasúti üvegek. Sík és hajlított hőszigetelt üvegek gyártása is folyik cégünknél, a vevői. Akciók, üveg és tükör árak honlapunkon.


Horák Üvegtechnika - mindenüveg.

Tükör gyártás , tükör megmunkálás, tükör beépítés és tükör javítás, tükör csere:. Kemencéinkben, megrendelőink számára, sablon alapján hajlított és domborított üvegek készülnek. Az ívesre formált üveg alkalmazási területei szinte határtalanok. A hajlított üveg gyártásakor figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és a felhasználás . Az üveg az építészetben az egyik leggyorsabban fejlődő, egyre népszerűbb építőanyag. Alapüvegek és feldolgozott üvegtermékek teljes választékát kínáljuk.


Budavári HiltonFémfüsttel dekorált üvegek. Szent István BazilikaFűthető liftburkolat. Az edzett üveg biztonságos jellegét az adja, hogy berobbanáskor tompa élű üvegszilánkokra hullik szét pl: autó oldalüveg , és nem okoz sérülést. Az AEGON Biztosító ügyfelei részére.


Hőszigetelő üveg gyártás , beépítés. Az íves zuhanykabin hajlított üvegből lévő ajtaja (vagyis a legköltségesebb elem) előre, nagy sorozatban gyártott és az oldalvilágító mérete az egyedi . Termékválasztékunk a ragasztott biztonsági üvegek , edzett biztonsági üvegek valamint. Van minőségi hajlított üveg, forró, hajlított üveg, hajlított üveg, hő, íves üveg eladó. Kína, kapcsolatba léphet Migo üveg, . E munkák keretében készültek el az Ikarus autóbuszok rétegelt, hajlított szélvédő .

Bormintavevő hajlított - Bormintavevő hajlított , üvegTeljes hossz: 40cm. A gyártási tevékenység fő- és alvállalkozói státuszban valósul meg. Minden, ami a belsőépítészethez üvegből vagy tükörből szükséges. A Rákosy Glass által alkalmazott . Később ebből fejlődött ki a síküveg gyártás , alakultak meg az üveges. A Fiam Italia – olasz – designer cég hajlított , egyedi üvegbútorait , . Keret nélküli, vonal vagy pontmegfogású üvegkorlátok tervezése, gyártása , kivitelezése.


Többrétegű biztonsági üvegeket alkalmazunk . Fő tevékenysége az edzett, ragasztott biztonsági üvegek gyártása és az „ Üveg az üvegben”. Gravitációs- és préshajlítás , hőkezelés és kémiai edzés) tovább. Edzett üvegajtó , üvegtető , üvegkorlát készítése. Tükör, üvegpolc , üvegasztallap csiszolása. Sík, drótbetétes, katedrál, anyagában színezett (parsol), reflektív és non.


Fazettázott tükrök gyártása , tetszőleges méretben, íves, hullámos kivitelben is. Akváriumok, terráriumok készítése, akár íves hajlított kivitelben is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения