пятница, 25 сентября 2015 г.

Greslap vágó

Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. Masszív, erős csempevágó iparosoknak, kisebb mennyiségű burkolólap, járólap, greslap , kerámialap, márványlap és csempe vágására. Diatech gyémánttárcsa SMX csempe, greslap , járólap vágására 24×250mm ( smx250).


Behelyezzük a csempét úgy, hogy pontosan az a rész kerüljön a vágó felületre. Téglalap alakú illetve négyzetes nyílások kialakításakor a karcolás és vágás technikája tárcsával (amely sok alkalommal nem is gres laphoz való), nagyon .

A kölcsönözhető kézi csempevágó felhasználási területe: burkolólap, járólap, valamint greslap és csempe stb vágására használható. Siri csempevágó,Rubi csempevágó,csempevágó akció,sigma csempevágó kereskedés . Szerszámoázis Webáruház - Szakkereskedés. Nagy méretű greslap íves vágása sarokcsiszoló nélkül ! A Rubi Ten brick kézi csempevágó és törő tulajdonságai: Kis javítási munkákhoz.


Ahhoz, hogy a megfelelő méretűre alakítsuk a csempéket a konyhában, a járólapokat az előtérben, vagy a falat borító . Kiváló minőségű preciziós 2mm szélességben gyémánt vágókorong.

Pontos, széltiszta vágás hosszú élettartam ! Csempevágó profi szakembereknek is. A gépek kiválóan alkalmasak kerámia, greslap , porcelán, vékony márvány, klinker és terrakotta tipusú csempék . Sigma 8E Kera-Cut vágó 302cm-es. Ideális kerámia és üveg vágásához.


Acél markolat könnyen cserélhető pengével. A penge wolframkarbid kerékkel van felszerelve és a csempe . Az SMX gyémánt vágótárcsákat speciálisan fal- és padlóburkoló lapok (porcelán, kerámia, greslap ) vágására fejlesztettük ki. A tárcsa folyamatos szegmense . Bemutató animáció: a gyémántszerszámok munka közben. A nagy kopásállóságú padlóburkoló és greslapok vágása erősen igénybe veszi még a kemény vágókereket is, ezért.


Greslap , csempe, üveg és más rideg anyag átfúrásához. Nincs repedésveszély, jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol más fúró . Vékony lapokra nem ajánlott, mert esetenként nem töri . Fa, márvány, gránit, mészkő, csempe, greslap , kerámia, üveg, biztonsági üveg, tükör, alumínium, acél, vörösréz, sárgaréz, titánim, műanyagok, plexi, DI BON .

Dobozt nem bontunk meg, teljes doboz . Tavasszal teraszt burkoltam greslappal. A kb éve vásárolt tescós korongal daraboltam. Erős alumínium- acél szerkezet: a csempevágó váza alumínium és acél ötvözetből készül CAD . A Gekko speciális turbó gyémánt vágótárcsa, melynek közel folyamatos élét greslapok vágására fejlesztették ki.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения