пятница, 11 сентября 2015 г.

Teljesítménynyilatkozat

TeljesíTménynyilaTkozaT kiállíTásáról. Változások az építési termékek forgalmazási, betervezési és beépítési feltételeinek szabályozásában. Az utóbbi években nagy mértékben változtak az építésre vo- natkozó jogszabályok, a követelmények fokozatos szigorodása. Az Európai Unió építési termékekkel kapcsolatos . Az építési termékekkel kapcsolatosan a „ teljesítménynyilatkozat lett az aktuális elnevezése a jogszerű kísérő dokumentációnak, amelyre .

A rendelet Magyarországon is . Töltse le a VELUX tetőtéri ablakok, hőszigetelt felülvilágító kupolák, füstelvezető ablakok és más VELUX termékek teljesítménynyilatkozatát. CPR teljesítménynyilatkozat. EC Declaration of Performance).


AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS . A gyártóknak rendelkezniük kell az ún. DoP-pal ( angolul „Declaration of performance“), azaz teljesítmény-nyilatkozattal, melyben a . EU Építőipari termék-rendelet sz.

EK megfelelőségi nyilatkozatok. ZALAKERÁMIA márkatermékek teljesítménynyilatkozatai. Zalakerámia teljesítmény. Legszélesebb választék a füstgáz-elvezető rendszerekben. Az oldalon megtalálja a felújító rendszerekhez tartozó teljesítménynyilatkozatok listáját.


E teljesítménynyilatkozat. Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztosítsuk zavartalan működését és összegyűjtsük a statisztikai adatokat annak fejlesztése érdekében. Cím, típusjelölését, DoP - szám, nyelv, Dátum . POLI-FARBE diszperziós beltéri fal- és mennyezetfesték. Köszöntjük a Semmelrock termékek teljesítmény-nyilatkozat és CE-jelölés kereső rendszerében.


Az EU építőipari termék-rendelet kiköti, hogy az építőipari termékeket, beleértve az integrált hőforrás nélküli radiátorokat és konvektorokat CE-jelöléssel kell . A terméktípus egyedi azonosító kódja: Zártrendszerű elektromos forróvíztároló. Az oldal sütiket és egyéb adatgyűjtési technológiákat használ a szolgáltatásaink nyújtása, a szolgáltatásaink teljesítményének és funkcionalitásának növelése, . RAVATHERM XPS 300WB, 300SL, 500SL, 700SL extrudált polisztirolhab hőszigetelések letölthető teljesítménynyilatkozatai, műszaki jellemzői. Az európai építőipari termékekről szóló rendelet szerinti Kaimann teljesítmény nyilatkozatok letöltése.


Felváltja a következőt: No.

A termék a következő komponensekből áll: StoPox WB 100.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения