понедельник, 28 сентября 2015 г.

Infra fénysorompó

Reflexiós ( tükrös ) infrasorompó. Kültérre elemes infraasorompót érdemes . Teljesítményfeszültség: 3. Ebből a készletből egy infra -sorompó készíthető, mely jól alkalmazható az élet számos területén. A kapcsolás modulált infravörös jellel működik, ami védelmet . A fénysorompó lényege, hogy ha az adó fényforrás és a vevő közé a fény útját megszakító tárgy (vagy áthaladó személy) kerül, ez állapotváltást eredményez.

Felhasználás: infra fénysorompó , számlálók, ajtók biztosítása, modellvasút,. Fő kategória Ipari szenzorok Optikai érzékelők - fénysorompó. Ez az áramkör az élet számos területén jól alkalmazható infra fénysorompó 1m- es távolságig. Technikai megoldásának köszönhetően nem érzékeny a külső . ABUS infra fénysorompó ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Sommer fénysorompó , BUS rendszerhez. TAKEX infra sorompó - Adó-vevő egyben, a sugár 1fokban állítható.


A fénysugarak kettős modulációja biztosítja a. Vízhatlan (IP66) Szabotázs felügyelettel.

Egyszerűen felszerelhető infravörös fénysorompó beltérre és . Kiválóan alkalmazható boltokban, kutatásokban, valamilyen határvonal . Ez a fénysorompó egy m-es tartományt képes felügyelni. Belépésjelző, csengő - Ablak- és ajtóvédelem . Fénysorompó Fénytechnika. INFRAVÖRÖS - FÉNYSOROMPÓ riasztóval. Anyaglista: Építőcsomag: PRINT-fénysorompó (alkonyat kapcsolás) - Nr. Ez a pár az infravörös tartományban dolgozik, ezért a fénykapuk nappali vagy esti.


Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó infra fénysorompó kategóriába tartozó termékek árait! Gyors ügyintézés, ügyfélbarát hozzáállás. Kristály oszcillált, kettős modulálású, pulzáló infra sugár. Leírás Az infra fénysorompó építőkészletnek a mellékelt optikával és a nagyérzékenységű. A Wanzl infravörös számlálórendszereivel megbízhatóan meg tudja határozni a vásárlók és.


Irányfelismerő, infravörös fénysorompó , max. Infravörös fénysorompó m. A polarizációs szűrő nélküli tárgyreflexiós fénysorompók az infravörös tartományban, a polarizációs szűrővel rendelkező rendszerek látható vörös fénnyel . Osztott fénysorompó , infravörös. Hörmann (második széria) .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения