понедельник, 25 декабря 2017 г.

Kishalas háló

Csalihal fogó háló nem hiányozhat a rablóhalas horgászok táskájából. Ez a jól bevált darab évről-évre nagy szolgálatot tesz, ugyan is sokan nem szeretnek . Csaliháló, kishal fogó háló , teszi-veszi, csalihalas háló , csalihalfogó, dobó háló , csalihal fogó háló , kishalfogó, 1Xháló , csalihal fogó, csalihalfogó varsa. Ezt hivatott pótolni a csalihalas.


Energofish horgászfelszerelés! Akciós botok, orsók, úszók, horgok, hálók, feeder, pergető, békés halas és rablóhalas .

A(z) peca: kishalas háló című videót kengurubaby nevű felhasználó töltötte fel a(z) kreatív kategóriába. Ezek közül az első a kiváló tárolhatóságot és szállíthatóságot lehetővé tévő méretei, továbbá az egyszerű háló felváltása nejlonnal, amely garantálja, hogy a. Teleszkópos nyél kishalas hálóhoz, 3m, szállitási méret: 15m, tagok száma: 3. Csavaros szem, a kishalas háló beakasztásához, ennek kitekerésével merítő . A háló anyaga és mérete teljesen megegyezik a komplett készlettel. Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! A klasszikus merítőhálókon kívül léteznek bojlis merítőhálók, amelyek akár méteres fejhosszúsággal és sűrű szövésű hálóval készülnek.


Csalihalas hálók, kishalas hálók , egyéb hálók a Webfishing Center.

Anaconda Carp Scoop Net - V merítőkhöz háló. DAM 1mx1m méretű csalihal fogó háló. Merítőszákok, szákok, törpeharcsa csapda. Kishalas háló nyél 3m, Zebco. Ez a rövid film bemutatja, hogyan köthetünk saját haltartó szákot, vagy egyéb hálót.


Tegye fel kérdését a termékről. Az egyik módszer a csalihalfogó háló emelgetése, a másik a sneciző szerelék sűrű csapkodása. Ha a sors úgy akarja, akkor a ragadozó halas . Jogos a kérdés, bár kétségtelen, hogy sokak szívesen helyettesítenék fele a kishalas hálót. Egyéb nyári játékok és sport cikkek. LEPKE VAGY KISHALAS HÁLÓ , 2féle, . Kiegészítők, kellékek - Horgászat . A keresett termék felől érdeklődjön . Regisztráció Elfelejtett jelszó.


Ezzel az 1Xméteres kishalfogó hálóval kényelmesen és egyszerűen foghatjuk meg a csalinak szánt apró halakat. Az oldalán lévő összefogó fém kampókat ki kell akasztani, így a háló rugós belsejének köszönhetően szétnyílik. A csalit a középső részen lévő zsebecskébe.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения