пятница, 15 декабря 2017 г.

Schneider fi relé ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. INGYENES házhozszállítás 20. Hasonlítsa össze az árakat! FI relé ) kedvező ár és minőség.


Segítségre van szüksége a választásban? Forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz - Haluxvill Kft. Vásároljon megbízható német minőséget! A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.


Schneider ActiFi - relé sorozat. Fi relé 2P 40A 30mA ResiR9R AC 2MOD. AiDPNA Vigi 6A C 30mA A típus áramv. ID áram-védőkapcsolók ( FI - relé ) - A H-Ron elektronikai webáruház hatalmas alkatrész kínálatával várja az elektronikai cégeket és az elektronika területén . Ft, villanyszerelővel érdemes felszereltetni.


Javaslom a 30mA (milliamper) érzékenységűt. Több elnevezéssel is találkozhatunk Magyarországon, ha ezekről a védőkapcsolókról beszélgetünk: fi - relé , áramvédő kapcsoló, életvédelmi relé, ÁVK. Az XBS hibaáram - védő relék elõlapján található egy tesztgomb, melynek segítségével félévente.


A típusú áram-védőkapcsoló váltakozó és pulzáló egyen áram. Védelem típusa: elektromágneses. Kivitelezés: JVL1A Névleges üzemi . Csak a fázis és a nulla vezetéket szabad bekötni, a védővezetőt nem.


Plusz áramot nem fogyaszt. SCHNEIDER ELECTRIC, db. Két éve felújítottuk a házunkban a villamos hálózatot hatályos szabvány szerintire, amperbővítés, fi relé stb. Tegye fel kérdését a termékről.


Az ár ÁFA-t tartalmaz). Fi - relé ), Legrand áruház: villanykapcsoló, konnektor, Valena, Valena Life, Niloé, Céilane, Galea Life, Cariva termékek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения