среда, 27 декабря 2017 г.

Pvc szennyvízcső

PVC és KG lefolyócső, idom kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. WC tartályok és tartozékok széles választékban, döntsön . PVC idomok és pvc csövek Épületen belüli szennyvízelvezetéshez. Műanyag szennyvíz és csapadékvíz elvezető tokos gumigyűrűs KG pvc cső 110- től 400-ig a pvc cső bolt - ban, Budapesten. Az itt látható termékek azonnal .

A KG és KG SUPER PVC -U csatornacső rendszer elsősorban épületen kívül földbe fektetett és épületen belüli gravitációs csapadékvíz és . Tovább a termék adatlapjára. Ebben a kategóriában találhatóak olyan PVC alapanyagú idomok, amik egy jól működő öntözőrendszerhez szükségesek lehetnek. Végzáró, T-idom, könyök, . A tömör falú Wavin KG PVC évtizedek óta megbízhatóan szolgálja a környezet védelmét.


A tartós, sima belső felülettel rendelkező csatornacsövek és csőkötő . Hajdú-Bihar , Hajdúsámson.

Az otthoni és utcai csatornarendszerekhez használt csöveket, a megfelelő összekötő karmantyúkkal a szennyvíz eltávolításához lehet felhasználni. A vezetékben vezethető szennyvíz hőmérséklete tartósan nem haladhatja meg a °C-t. Gyártóink › PESTAN PVC KG csatorna rendszer › PVC KG SNcsatorna cső 4-as.


Nyomtatható árlista Termékek listázása: Megnevezés szerint Ár szerint . A PVC – poli(vinil-klorid) – hőre lágyuló, éghető, kémiailag ellenálló, kemény műanyag. A harmadik legnagyobb mennyiségben gyártott szintetikus polimer. A narancsszínű szennyvízcső , más néven szennyvíz alagcső, talajba is fektethető , minimum -os. PE és PVC csövek, idomok gyártása, forgalmazása. Kemény PVC csövek és idomok összeragasztására alkalmas az ivóvízellátás, szennyvízelvezetés . PVC lefolyócső rendszer a hozzá tartozó idomkkal.


PVC és kútfúró csövek gyártása, és nagykereskedése. Cégünk PVC csõ gyártásával és nagykereskedésével foglalkozik. PVC , KG, PP idom, cső , Vízcsövek, idomok, Dobos Lakásszerviz. PVC ragasztható karmantyúk.


PVC ragasztható menetes karmanytúk.

PVC tok nélküli 50-es cső. PVC cső idomok: PVC ragasztható könyökök.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения