понедельник, 28 января 2019 г.

Üveg kandalló

Adja meg az üveg méretét (milliméterben), majd kattintson a SZÁMOL gombra. A kalkulált áron vásárolhatja meg a hőálló üveget , a KOSÁRBA gombra . Egyedi méretben készítjük, a méret megadása . Hőálló robax üveg (4x1cm). A hőálló üvegek az alábbi felhasználásra: elektromos, olaj- vagy gáztűzhelyek hagyományos tüzelésű kandallók kályhák (fa, szén, stb.) kemencék sütők .

Válasszon minőségi kandallót ! Esztétikus, átlátszó, mm vastag, 300°C-ig hőálló, edzett üveglap. Megvédi a parkettát a kipattanó szikrától. Előállítása megegyezik a float üveggel , de az üveget speciális eljárással tórium- dioxiddal.


Kandalló üveg alátét - polírozott peremmel. MADRIT üveg kandalló alátét a Alátétlemezek kategóriában. ATHINA üveg kandalló alátét a Alátétlemezek kategóriában.

Hasonlítsa össze az árakat! Fűtés előtt minden évben célszerű ellenőrizni a kandalló ajtó üvegét is, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket és a kellemesen meleg . Az üveg előtt kialakuló erőteljes légáramlás így gátat tud szabni annak, hogy a bent. Rendkívül magas hőnek ellenálló üvegből készült, csepp alakú kandallóalátét. Nemcsak a padlót védi a kályhából kipattanó szikráktól, hanem dekoratív . Lenne egy olyan problémám, hogy a kandalló ajtajának üvege a begyújtás után néhány órával elkezd koszolódni, de nem csak korom, hanem . Seguin kandalló tűzterek Seguin Celsius Blackline üveg.


Időnként szinte bármilyen praktikát is alkalmazunk, előfordulhat, hogy korom telepszik meg a kandalló tűzterünk üveg ajtaján, ami rontja a tűz látványának . Az öntvény kandalló tűztér teljesítménye, 14-KW. Teljesítmény hődobbal, KW. PanTherm körbe üveg - Kép 1. Az edzett üveg ellenáll a hőnek, könnyebb takarítást biztosít, emellett rendkívül esztétikus is. Diavolina Supervetro kandallóüveg tisztító 500ml. KANDALLÓÜVEG TISZTÍTÓSupervetro kandallóüveg tisztító, szórófejjel l. L - Hatékonyan távolítja el a kandalló és a cserépkályha üvegéről a lerakódott kormot.


A Madrid fekete, edzett tükör üveg hátfalas biokandalló könnye elegáns, magával ragadó terméke az Andamy Manufaktúrának.

A fekete edzett tükör üveg a . A PritySRL kandallói otthonaink melegítésére vannak kitalálva, melyek tüzelőanyaggal működnek. A különböző tipusoknak köszönhetően lehetővé válik a . Debrecenben településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A Mellerud kandalló - és kályhaüveg-tisztító gondoskodik a kíméletes és kristálytiszta átláthatóságról.


A kandallók és kályhák üveglapjainak korom-, zsír- és . KANDALLÓ ÉS KÁLYHAÜVEG TISZTÍTÓSZER 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! A képekre kattintva további részletes .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения