понедельник, 11 февраля 2019 г.

Aluminium eloxálás házilag

Azért nyitottam ezt a topikot mert hátha van ojan elszánt modellező akinek jol jőn az aluminium eloxálás elsajátitása. Az eloxálás korróziónak ellenálló oxidréteg kialakítása elektrolízissel. A szó az elektromosan oxidált alumínium kezdő szótagainak összevonása.


Látom, jókat játszol az alumínium színezésével. Illetve ez a topik az eloxálásról szól, amihez a témád nem illik.

TestBike Fotó - ELOXÁLÁS otthon egyszerűen olcsón - kerékpár kép, fotó. Cégünk családi vállalkozásként évtizedek óta foglalkozik az alumínium. Alumínium felületkezelés, eloxálás. Az alumínium termékek korrózióállóságát és a felület dekoratív hatását lakk- és festékanyag. Az alu szivacsos szerkezetű és beveszi magába az anilinfestéket.


Esztétikus, egyedi és tartós. Az alumínium felületek dekorálására az egyik legjobb módszer az elektrolitos oxidáció, azaz eloxálás. A tetszetős külsőn kívül - ami .

Vissza-visszatérő gondolatom, hogy kipróbálom a galvanizálást, azonban a téma alapművében és a neten keringő ritka irodalomban . Ahhoz, hogy megvédje az alumínium eloxálás és színező felhasznált ( eloxálás ) - létrehozása felületén az alumínium vékony és tartós felület passzív réteg, . A kérdésem az lenne, hogy. A festéket rá is szeretném . Eloxálás nem jöhet szóba a méret miatt. Homokfúvás, bringafestés, eloxálás , stb.


Nem tudjátok, hogy porfestett alumínium festéksérülését hol lehetne . Anodizálásnak (anódos oxidációnak) azt az eljárást nevezzük,. A fejlődő oxigén azonnal reagál az alumíniummal , és porózus . A rozsda és a korrózió elleni védelemhez minden fémre szükség van, beleértve az alumíniumot is, amelyet gyakran a háztartások használnak otthon. Először is nem tudom hogy jó helyre nyitottam meg ezt a topicot , ha nem akkor moderálni! Másodszor még nem találtam ilyen topicot csak az alumíniumról.


Ezért az erősebb védelem érdekében ezt a védő oxidréteget mesterségesen is szokás vastagítani, ami eljárást eloxálásnak nevezünk. Ki az a hülye, aki kipróbálja, hogy maró savval le lehet-e tisztítani egy alumínium felnit? Sosem jutott volna eszembe, hogy az autóm . Rövid idő alatt meglepő eredmény!

Korábban problémát jelentett ha alumínium felületeket kellett megtisztítanunk az évek alatt rárakódott oxid és . Ez az eljárás a pácolás vagy az eloxálás. Magnéziummal és alumíniummal ötvözött horganybevonatok. IA iz alumínium felületvédelmének per áramfelvétellel kell számolnunk.


A legjobb módszere az elektromos Egyenáramú eloxáláshoz. Az anodizálást leggyakrabban aluminium ötvözetek felületvédelmére használják, de az eljárás működik más fémeknél is, mint titán, cink, magnézium, nióbium, . Minőségi aluminium felületkezelés egyedi igények alapján is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения