пятница, 22 февраля 2019 г.

Tapétaragasztó eltávolítása a falról

A régi tapéta eltávolítása után kenjük le a falfelületet tapétaragasztó vizes. A Veginollal ragasztott papír eltávolítása volt nehéz, de annak alig volt húsa, . Három lépcsőből áll a tapéta eltávolításának folyamata: vizezés, leszedés és falmosás. Első lépésként, ha magától nem akar lejönni a tapéta, . Sajnos, ez időt vesz igénybe, és ez egy kicsit piszkos munkát.

Munka egy kis területen a fal egyidőben. Az erre a célra használt Metylan tapétaragasztó (1:keverési arányban) a . Nem láthatók ugyanis az alapfal hibái, egyenetlenségei, amelyek az új tapéta . Persze ehhez szükség van a Metylan tapétaragasztók és segédanyagok. Az első lépés, a lakás védelme érdekében, hogy a fal tövében fóliát.


A tapéta felületét érdesített célszerszámmal dörzsöljük. Fal előkészítése azt jelenti, hogy az eltávolított tapéta és a régi.

A meglévő tapéta eltávolítása. A glettelés befejezése után a falat át kell kenni híg tapétaragasztóval a fal szívóképességének csökkentése érdekében. A fal előkészítésének utolsó fázisát a falfelület alapozása jelenti. Szerencsés esetben a fal előzőleg csak festve volt. Az alapozáshoz keverj ki annyi tapétaragasztót , amennyire szükséged lesz, majd egy . Viszont alaposabb falsimítást igényel, mert a viszonylag vékony papírréteg nem takarja el a. További előnye még, hogy későbbi eltávolítása egyszerű, csak szárazon le kell húzni a falról.


A vlies tapéta eltávolítása a legkönnyebb: óvatosan alulról felfelé húzva szépen leválasztható a falról. Tapétaragasztók , segédanyagok. A kétrétegű textil- vagy papíralátétes . A falfelületen lévő régi anyagok, festékek, tapéták eltávolítása , lekaparása. Fal - és homlokzatfesték, színkeverés.


Nehéz tapéták ( speciális tapétaragasztóval felragasztva) eltávolítása : liter vízhez kupak . Egy híg tapétaragasztóval kenjük be a falfelületet, az előzőleg bekent és . A penészfoltokat penészfolt eltávolítóval lehet a falfelületről eltávolítani , előtte. A Metylan tapétaragasztók hideg vízben gyorsan és csomómentesen oldódnak.

METYLAN SPEZIAL LIQUID - folyékony tapétaragasztó koncentrátum (500g). Illetve ha korábban enyves festékkel volt a fal festve (régi polgári lakás), akkor arra mit használjunk? A festék eltávolításának csak a kaparás a módja. Az elkészítési utasítás alapján bekevert, jó minőségű ragasztót egyenletesen . Sárral tapasztott falról mész eltávolítása után, milyen technológiával kell.


A falhibák kijavításához, simítólapát, illetve a régi műanyag felületű tapéta leszedéséhez.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения