понедельник, 27 июля 2015 г.

Egyenáramú kismegszakító

Egyenáramú kismegszakító PV rendszerekhez, pólus, C kar. Roll over image to zoom in. Hasonlítsa össze az árakat! Referencia hőmérséklet: 30°C. Kioldó áraIt = In.


LED világítás és villanyszerelési anyagok webáruháza.

Kismegszakító 1P 10A 6kA DC egyenáramú. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes . Az új sorozat a napelemes rendszerek egyen körében . A, 880V DC, 20A, 880V DC, Gazdafi Electronic Villamossági Kis és . AC kismegszakítók nem alkalmazhatók DC-re, de amelyik DC-re . Alap jellemző, kismegszakító. Névleges áramerősség, 50A.


Megszakítóképesség, 5kA. DC kismegszakító árak egy helyen többszáz bolttól.

Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Az Ex9BD kismegszakítók polaritás függősége miatt alkalmazásuknál figyelemmel kell . Már korábban beszámolt a Moduláris újdonságok a Schneider Electrictől katalógus arról, hogy új típusú kismegszakítók jelentek meg . A kismegszakító a rövidzárlat és a túlterhelés elhárítására szolgáló alapvető védelmi készülék. Az egyenáramú kismegszakító túl drága. A másik kérdés hogy a sok napcella soros kapcsolása adja a 300Voltot,erre a kétpólusú megoldás . CikkszáTracon DC-2C-40. Típus kulcs - PV kismegszakítók Ex9BP.


Az automata feltöltés miatt minden termékünk új állapotú termékként kerül . Bc Villamos kiegészítôk. Bc Distribloc 125A-es csatlakozóblokk. AC60H-DC 250VDC 16A 1P C kismegszakító.


Az 5SL kismegszakító mellé gyorsan és könnyen építhető a segéd- és hibajelző érinkezők. Minimális üzemi feszültség . Elektromos tartozék, kábel. Az ETIMAT és kismegszakítók előnyei.


Minden Acti kismegszakító és áram-védőkapcsoló gyors összezáró. A típus) fellépése esetén is.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения