понедельник, 13 июля 2015 г.

Hullámpala méretei

A pala kis mérete , valamint mély hullámai adta forma azt a benyomást keltik . Hasznos fedési szélessége . Eternit Agropala (P6) hullámpala - Eternit palák. Méretek : tábla szélessége 1. Magyarország, kínál-kiadó: 3hirdetés - hullámpala. Felfelé nővekvő méretekkel minőségi hullámpala eladó .

Gyors, egyszerű, problémamentes fektetéssel nagy felületek boríthatóak be vele. Ugyanakkor a hullámpala igazi közege a mezőgazdasági és az ipari épületek. Az ETERNIT hullámpala a CREATONtól. Orosz hullámpala , azbesztmentes.


Profilos kialakítása miatt ritka alátámasztást igényel. EN 494-es szabvány szerint, . Minden sík és hullámpala kétszeresen van rŃgzítve, így ellenáll a viharnak. Megnevezés, Ár, Egység, SI Ár.

Aquawell hullámlemez 200xfényáteresztő elem PVC. A termék méretei és súlya. Termék elérhetősége: Készletről azonnal elérhető. Hullámpala UKRÁN szürke 1cm.


Tábla méretek : Ukrán pala 1x 113cm. Azbesztmentes ajánljuk kerítésnek, tetőre,stb. KIADHATÓ MÉRETEK ÉS MENNYISÉGEK A RAKTÁRKÉSZLET FÜGGVÉNYÉBEN! A helytelen szerelésből adódó repedt elem.


Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is. Számos szubjektív tényező befolyásolhatja . Ennek méretei : ~m, ~1m, ~1m, ~m.


A hullámpala - mint veszélyes hulladék - elszállítási és elhelyezési költségét. Vegye figyelembe a következő méreteket , amelyeknek az Ön részére. A táblázatokban megadott méretek irányértékek,.


ABhullámpala Kitűnően alkalmas mezőgazdasági és ipari létesítmények tetőfedésére. AQUAWELL LINE bitumenes hullámlemez: Bitumennel átitatott, préselt cellulózrost hordozórétegű lemez, melynek felülete festett és fényes.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения