четверг, 16 июля 2015 г.

Vízüveg oldószere

A nátrium-szilikát (más néven E55 vagy köznapi nevén folyékony üveg, illetve vízüveg ) egy nagyon széles körben használt vegyület, melyet elsősorban . Kalapáccsal :))) Komolyra fordítva a szót, tökéletesen szinte lehetetlen ;) vagy ha nem nagy mennyiségű a tégla vizes vágóval le lehet váni . Azbeszt (? ) szigetelőzsinórt ragasztanék vízüveggel a kandallóajtómra. Hidegen is köt a vízüveg , vagy be kellene gyújtanom? Vízben jól oldódik, oldószerekben nem. Kovasav és alkáliák (szóda, hamuzsír) összeolvasztása által könnyen olvadó, külsőleg a közönséges üveghez hasonló szilikátot nyernek, mely forró .

A vízüveg fehér, vagy vasszennyezésektôl zöldes szürke színû üvegszerû tömeg. Rendesen sûrû vizes oldat alakjában kerül forgalomba, melyet igen különbözô . Tudom, hogy unalmas, de tényleg fontos lenne a megkötött vízüveg esetleges oldószere , tehát bárki, akinek van ilyen irányú tapasztalata, akár . Hígító, oldószer , festékmaró . A szilárdulás az oldószer elpárolgásával vagy dermedési folyamatokkal megy végbe. A mészfestékek mellett ásványi bevonatanyagként vízüveg alapú festékek is . Az ipar nagy mennyiségben használja, mert jó oldószer. Jó cserép és porcelánragasztó, tűzmentesítő impregnálószer.


Készítmény név: NÁTRON- VÍZÜVEG OLDAT.

Kiszerelési egység: l, l, l, l, lédig. STABILITÁS ÉS REAKCIÓKÉSZSÉG. Nagyobb vegyi áru boltokban beszerezhető az úgynevezett vízüveg. Stabilitás és reakciókészség.


Nátrium-szilikát (Na2SiO3) koncentrált vizes oldata. Fizikai és kémiai tulajdonságok. Fehéren áttetsző, néha szürkés, sárgás . NASIO3) koncentrált vizes oldata. Alkalmazási terület: Éghető anyagok tűz elleni impregnálására, tűzálló samottvakolatok . Hol fordulhat elő az élelmiszeriparban? TEOS), valamint vízüveg kiindulási anyagokat használtunk fel a kísérleteinkben.


Az oldódás azért következik be, mert az oldószer részecskéi, molekulái, körülveszik a. Eszközök és anyagok: vízüveg (Na2SiO3), kristályos sók, mint rézsók, . Tulajdonságok: szilárd tömítõanyag, vízüveg bázisú. Vízüveg (Na2O-nSiO2) HDPE-flakonban. Címkék: vízüveg , (na2o- nsio2), hdpe-flakonban, vegyi, anyagok egyéb. Fém flakon oldószer ellenálló. Az öntvény felületének megtisztítsa ( oldószer , csiszolás).


Kötőanyag: Kovasav és vízüveg kombinációja.

Oldószer -, és lágyítószer mentes. Ha ezek szi- lárdak, akkor az oldószer elpárolgásával mindjárt a kész film alakul. A fehér hegedű lakkozás előtti alapozásá-.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения