понедельник, 27 июля 2015 г.

Fischer purhab

A PUBS purhab B2-es tűzveszélyességi osztályba tartozik, ezáltal földfelszíni munkákhoz is alkalmazható. A könnyű adagolás lehetővé teszi az ellenőrzött . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Hasonlítsa össze az árakat! Fűrészelhető, vágható, csiszolható. Nyomás, vágás és dörzsölésálló, könnyen .

Víz- és gőzállóA kikeményedett habot védeni kell a tartós UV sugárzástól (pl. festéssel)Nem zsugorodik és nem tágul (szakszerű használatnál)A kikeményedett . Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről. PU 7BH kézi purhab (750ml). A biztonsági adatlap szállítójának adatai.


Forgalmazó: fischer Hungária Bt. Fischer purhabok kategória. Pásztor Barkács barkácsbolt. Előre utalás, készpénz, utánvét, online bankkártya, bankkártya.

A levegő nedvesség tartalmával lép reakcióba. Engedélyezetten fekáliaálló. Az adagoló-szelep révén zárható . Kiválló minősségű 1-komponensű pisztolyhab. A poliuretánhab ( purhab ) két fő alkotóeleme a poliol és az izocianát.


Ezek keveréke a kinyomást követően a nedvesség hatására gyorsan . A Beorol poliuretán hab egy univerzális hab amely tömítésre és kötésre alkalamas kültér. Purhab 7ml kézi Beorol PP750. Ft-os áron, gyors szállítással, akár ingyen. Valamint üregek kitöltésére, rolódobozok szigetelésére . Várható kiszállítás: 7-munkanapon belül.


Leírás: PU 5BH kézi purhab (500ml). Termék kategóriák: pur habok. FISCHER PU 5BH kézi purhab (500ml). Tökéletes adagolású pisztolyhab fischer. Szigetelőlaponként db egymástól kb.


A friss purhab azonnal eltávolítható fischer purhabtisztítóval.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения