вторник, 11 августа 2015 г.

Abizol h

A TYTAN PROFESSIONAL Abizol H egy a mély átitatást el segít és enyhén nedves felületeken használhatóságát fokozó, speciális adalékokat tartalmazó . Selena TYTAN Professional Abizol H bitumenes keverék vízzáráshoz, betonfelületek alapozásához bármilyen típusú vízzáró réteghez. TYTAN Abizol H aszfalt gumi alapozó keverék alapozó bitumenes bevonatok és hevített alkalmazású kátránypapírok alá kg, TYTAN Abizol H aszfalt gumi . H , Terméknév, kiszerelés, kiszerelés ár, kg ár. Főoldal Céginfó Termékek Ajánlatkérés Kapcsolat.


Tytan Abizol H aszfalt-gumi alapozó.

Je ideální pro vytvoření penetrační vrstvy pod živičnými nátěry a střešní lepenkou. Je určen pro bezešvé hydrofobní izolace střešních krytin a . Abizol H je asfaltový penetrační lak modifikovaný syntetickým kaučukem a speciálními aditivy, které umožňují hlubokou penetraci podkladu a . Niezliczone pomysły na aranżacje wnętrz i design w świetnym stylu - w każdym produkcie i każdym detalu. Portal dla osób ceniących.


Penetrace směs asfaltu gumy. CikkszáKészlet információ: Lista ár: 157Ft. Lze aplikovat i na mírně vlhkém povrchu.

Asfaltová směs pro penetraci podkladu. Určeno pro primární přípravu pod živičnými. Abizol H asfaltový penetračný lak 9kg Abizol H asfaltový penetračný lak preniká hlboko do podkladu a vytvára izolačnú vrstvu s vysokou odolnosťou proti . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Abizol H je asfaltová směs upravená syntetickým kaučukem se speciálními přísadami, které umožňují hlubokou penetraci podkladu a lze aplikovat i na mírně. Možno aplikovať aj na mierne vlhkom povrchu. Určené pre primárnu prípravu pod . Abizol H kg je asfaltový penetrační lak modifikovaný syntetickým kaučukem a speciálními aditivy, které umožňují hlubokou penetraci podkladu a lze aplikovat . ISO-PRIMER Kellősítő kg. ABIZOL H fekete aszfalt-gumi alapozó kg.


Vevői igényeket a különböző piacokon. F égéskésleltető fakonzerváló kg. Bitumenes vízszigetelı anyagok.


Abifix H Series is exclusively manufactured for brilliant and fast printing in all types of machines - flat be screen, rotary etc.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения