четверг, 27 августа 2015 г.

Horganyzott lemez

Horganyzott lemez , és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - horganyzott lemez. Tűzi- és elektrolitikusan horganyzott lemezek széles választékban, különféle bevonat vastagságokkal és. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is . Méret-és súlytáblázat: HORGANYZOTT LEMEZEK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07.


Tekintettel a vékony cinkrétegre, általában további festésell kezelik a kész alkatrészeket.

Az elektrolízissel horganyzott acél biztosítja a bevonat fokozott vegyi . Cink réteggel bevont vaslemez. A cinkréteg gátolja a vas rozsdásodását. Kiválóan alkalmas ereszcsatornák készítésére. Az első öt karakter jelöli az alap acéllemez minőségét. Webáruházunkban horganyzott lemez termékeinket is megtalálja.


Kiválasztja, megrendeli és már visszük is. Hidegen hengerelt, Lemezvastagság: mm. Vas-, horganyzott - lemezek kategória.

Fedőréteg horganyzott fémlemez és más, vasat nem tartalmazó fémek díszítésére és védelmére. Acéllemezek számos kivitelben a régió egyik legnagyobb forgalmazójától. Minőségi termékeinket elérhető árakon kínáljuk. Keressen minket elérhetőségeinken!


Lekerekített élű táblásított bükk lemezből, lenolajkencév. A tüzihorganyzott lemez vagy horganyzott lemez széles körben használt acélipari termék. Horganyzás során az acéllemezeket korrózió elleni védelemmel látják . Hasonlítsa össze az árakat! Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker. Problémák horganyzott lemezek hegesztésekor: A felületkezelés alapjául szolgáló cink a hegesztés hőmérsékletén már elpárolog, és ez a hegesztési varrat . Expandált és perforált lemezek, tartozékok.


Erzsébet teret Budapest szívében. A kulturális központ környezetének megújulásához a Metmark Kft. Hajlított perforált acél lemez 40x130x35xmm csomóponti horganyzott lemez OR a perforált lemez csomóponti lemezek kategóriában.


Sajnos mifelénk egyből telibekúrják . A horganyzott felületnek szép jellegzetes mintázata van.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения