понедельник, 17 августа 2015 г.

Gerenda rögzítő

Több megjelenítéseKevesebb megjelenítése. U-Oszloptartó hüvelyek (8). Faanyagok egyszerű rögzítése , Sherpa rögzítő elemek, oszloptartók, sarok és lapos fém.


Faszerkezet építő elemek kategória. Perforált acél lemez gerenda rögzítő 35x35x1mm balos fokos kötésekhez csomóponti lemez a gerendapapucs talppapucs kategóriában. Webáruházban bemutatjuk a legkülönfélébb gerendapapucs termékeket.

Információk és GYIK menüpontunkban igyekszünk minél több segítséget . FASZERKEZETI RÖGZÍTŐ ELEMEK - VASALAT TÍPUSOK. Ez sokkal gyorsabb, mint a csavarok használata, és ideális megoldás a fali gerenda rögzítéséhez. Húzza meg a csavart csavarhúzóval, miután beütötte azt a. Speciálisan fa csatlakozók rögzítésére. A szár fej alatti részének megfelelő illeszkedése biztosítja az acéllemez és fa között pontos erőátvitelt.


A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. A webes áruházunk használatával Ön jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Gerendapapucs - Kötővasalatok. A faáru rögzítéséhez , beépítéséhez szükséges oszloptartókat és vasalatokat kínálunk kedvező áron széles választékban. Az oszloptartók és vasalatok . A gerenda falra történő rögzítése db Fisher dübellel történt. Rejtett gerenda kapcsolat Rothoblaas DISC Oszlop-szelemen, szelemen- gerenda , kapcsolatok rejtett rögzítéséhez.


Gyors, láthatatlan és oldható kötés. Alkalmazható: - a szarufa szelemenhez való rögzítéséhez. Eseti terhelésnél a táblázati értékek. Lehetővé teszi a nagy terhelések átvitelét, és ugyanakkor a gerendák vízszintes . Oszlop csatlakozás Fa gerenda acél oszlop csatlakozás az előzőhöz . M6-os menetes csatlakozással.


A gerendákat a talajba vagy a betonba is illeszthete mi a betonba való rögzítést javasoljuk. Ha mégis a talajba süllyeszted m-es magasság esetén 6 . A Lindapter az acélpadlóokra is alkalmazta rögzítési elképzeléseit és olyan újszerű. Fagerenda –koszorú kapcsolat. Hőszigetelő rendszereknél nem elégséges csak felragasztani a falra a hőszigetelő lapokat, hanem a ragasztóanyag.


Minden készleten lévő termékünkre vállaljuk az munkanapos szállítást.

A váz 5xcm-es gerenda a betonra, erre a sarkokban 10x10-es, a többi helyeken. Ha már rögzítés -technika, mellékelnék pár jó tanácsot. A zsaluzati és dúcolati faelemek acél-, rögzítő -, összekapcsoló .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения