среда, 26 августа 2015 г.

Sütőtepsi méretek

Sütőtepsi - nem GN méretGasztroker Konyhatechnikai Webáruház. Sütőtálca - cukrász méretekGasztroker Konyhatechnikai Webáruház. Sütő tepsi , lapos (sima), mely magas ellenálló képességű, tűzálló réteggel van bevonva.


Mélység 36cm ebből 34cm sík . Származási hely: Lengyelország. Minden termékre év garanciát adunk rendeltetésszerű .

Szilikonból készült tepsi , mérete : 30xcm. Mosogatógépben tisztítható. Tepsi kategória az Olcsó edény webáruház kínálatában.


Zománcozott tepsi 42x37cm a Tepsik grillezéshez kategóriában. A legtöbb ismert sütő típushoz jó ez a méret , de rendelés előtt érdemes ellenőrizni, a saját . A Bonyhádi zománcozott, ovál pecsenyesütő tepsi űrtartalma liter, belső. Erre ez a kis tepsi remek választás!


Ebben a tapadásmentes tepsiben könnyen készíthetsz kevert süteményeket és bögrés sütiket is.

A Mora Lapos Tepsi mérete 407×3mm. Rozsdamentes acélból készült, magas falú, olasz stílusú sütő tepsi. Perforált speciális sütőtepsi tapadásmentes Teflon bevonattal. Kenyérfélék, egyéb kelt tészták sütéséhez ajánlott. Gőzsütőben is használható.


Megnevezés, Alkategória, Méret , Kó Nettó ár, Bruttó ár. Az összes méret vastagsága: cm . A tepsi egyik rövid oldala . Vásárlás: Tepsi , sütőforma árak, eladó Tepsik, sütőformák. Hasábburgonya, chips vagy krokett - ropogósra sütve és egyszerűen elkészítve: a hasábburgonya- sütő tepsi olyan lyukacsos tepsialjjal rendelkezik, amely . Gránitzománc tepsi 600x4mm sütőlemez kategória. Abban az esetben, ha utánpótlás vagy esetleg más méret érdekelné a Sütőlemezekből, vagy olyan . Muffin sütő tepsi a Muffin kapszlik, tepsik kategóriában. Rendelés előtt kérjük a sütőt lemérni!


Kék szilikonzománcos külső és tartós Stone Forte belső bevonattal ellátott, csúcsminőségű sütő tepsi. Tapadásmentes, karcálló és könnyen tisztítható. Részletek: Tepsi rozsdamentes . Tripla üvegezésű sütőajtó.

A Kemencetepsiben sült ételekhez nem kell ízfokozó! Szabad-tűzön, vagy konyhában bármit tökéletesen elkészíthetsz benne. Tűzálló edényeink széles méret - és stílusválasztékkal rendelkeznek, így mindenhez alkalmasak, bármit is főzz.


Legtöbbjük tálaláshoz is használható.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения