вторник, 27 сентября 2016 г.

Ágynemű tisztítás budapest

Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító BIO tisztítás Folttisztítás Mosás Vasalás Tartásjavítás Impregnálás Bőrtisztítás Szőnyegtisztítás Ruhafestés. Luxclean - Intézze el mosását akár óra alatt, vegytisztítás és a ruhatisztítás már házhoz . Egy mindenki számára könnyen és kényelmesen elérhető, ingyenes el- és visszaszállítással működő ruhatisztító, illetve vegytisztító szolgáltatás a legkedvezőbb . Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Célunk az volt, hogy minőségi .

Bio tisztítással foglalkozik a szalonunk: ruha tisztítás , textil tisztítás , menyasszonyi ruha tisztítás ,. Asztalneműk, ágyneműk , függönyök, egyéb lakástextíliák mellett alsó- és. Angyalmosoda áraink - kedvezményes szőnyegtisztítás ! Nálunk nem szükséges előre fizetnie! Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja!


Lekerült minden a polcokról, ki az ágyneműtartóból , leszedtük a függönyöket,. A ruhaneműk vegytisztítását korszerű, zártrendszerű olasz számítógép vezérelt géppel végezzük.

Vállalási határidőink: 2 és óra. Ugye rengeteg helyet foglal a száradó ágynemű ? Különleges tulajdonságaik megőrzéséhez a ruhatisztító folyamat során nagy körültekintéssel,. Expressz ruhatisztítás igénybevételéhez keressen elérhetősegeinken egyedi.


A velúr, irha, vagy nappa bőrruházat és egyéb. Budapest , Liliom utca 7-9. Termékek széles skálájának feldolgozása: pl. Kiválasztott kulcsszavak: tisztítás árak, ágynemű mosás.


Ingek, nadrágok, abroszok, pólók, fürdőköpeny, munkaruha, ágyneműk ,. Ingyenes bemutató tisztítás ! Mindennemű lakástextília tisztítása , mosása. Amennyiben csak mosásra vagy csak vasalásra van szüksége, azok leírását . Városmajor utcai Tolltisztító Szalon és Ágynemű Szaküzlet. A gyapjú ágynemű tisztítása.


Kattintson és tudjon meg többet róla!

Legyen ez ágynemű , ing, abrosz vagy szalvéta, fehérnemű vagy függöny. A tisztítási eljárás során szem előtt tartjuk a textília jellemzőit és a megfelelő . Megbízható, ellenőrzött tartalom. Elérhetőség: Ágoston utca 3. A Zöld Vegytisztító három budapesti üzletében vállalja kabátok, nadrágok, zakók,. Hogyan adjam át vasalásra, tisztításra a ruhaneműimet, háztartási textíliáimat?


Javasoljuk, hogy minden esetben összehajtogatva kerüljenek átadásra a . Tisz-Visz Ruhatisztító Szalon. A kisebb javításokon túlmenően abroszok, szalvéták, szállodai ágynemű , törölköző, céges . Bubbles legújabb, Lajos utcai . Ha ez kveés, gyapjú ágynemű boltokban kaphatsz lanolinos illatosítót.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения