вторник, 27 сентября 2016 г.

Színes üveg

A színes üveg , mint kategória a normál víztiszta üveg bizonyos „mutációja”. Az üveg, mint építészeti anyag nagyon széles körben használatos, igen esztétikus, . Dekorüveg falburkolat a csempe helyett. Lehetőségek: LACOBEL típusú, gyárilag festett mm vastag üvegek. Színvonalas dekorációs elem ragasztással könnyen rögzíthető, a.

Mindenféle festett üvegek gyártását vállaljuk az Ön által kiválasztott RAL színben. Létezik gyári francia LACOBEL üveg színtől függetlenül (szereléssel együtt), . CSEMPE HELYETT SZÍNES ÜVEG – DEKORÜVEG! Konyhai dekorációs színes üveg falak – Üveg falburkolat. Válassza színezett parsol üvegtábláinkat üvegajtóként, üvegfalként, üvegkorlátként, és szépítse meg belső tereit velünk!


Színes dekorüveg burkoló és dekorációs elem . Otthonunk felújításakor a csempe helyett már többféle, hasonló tulajdonságú anyagot is használhatunk. Tökéletes választás lehet a színes.

Az üvegfestés vagy üvegfestészet (fr.: vitrail) egy festészeti technika, amely színes üvegdarabok összeillesztésével alkotja meg kompozícióit. Az üveg általános értelemben amorf szilárd anyag, amelynek egyes. Anyaguk átlátszó, színes vagy színtelen üveg , alakjuk henger vagy félgömb.


A titán élénk lilává színezi, a króm . Az egyik legmodernebb a színes üveg falburkolat, mely tükröződésével tágítja a teret. A festett üvegeta hagyományos síküvegből készítjük, mely a vas-oxid . Az alábbi üvegtípusokat különböztetjük meg a mintás és színes üveg. Az ókori egyiptomi és római üvegkészítők különféle fémoxidot kevertek az üvegmasszába a kívánt színek elérése céljából.


Az üveg egyre népszerűbb beltéri dekoráció, konyhai hátfal, üvegajtó, tolóajtó, térelválasztó, üvegfal, irodai területekhez elválasztó, dekorüveg, színes üveg , . Régi szines üveg ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . SZÍNES ÜVEG POHÁR SZETT 6DB-OS, 240ML és még 2termék közül választhat a kategóriában. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! DEKOR GÖMB SZÍNES ÜVEG 6X6X5CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Meghitt karácsony Praktikusan! A Színezett üveg , más néven ólomüveg az 1. Egyedi tervezéssel segítünk a .

Olyan mint a rendes üveg , viszont színezhető, így az üveg a . A Glazzone YSL kollekció egyik vidám hangulatú darabja az aprólékosan kidolgozott, letisztult üveg ékszerszett, amelyet az erős kontrasztos színek és a . Százhetven éve, hogy megszületett az „összefoltozott” Tiffany- üveg névadója és kidolgozója, a New York-i különc iparművész, Louis Comfort .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения