среда, 14 сентября 2016 г.

Sávroló árlista

A kalkulált sávroló - árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos árajánlattételnek. Praktikus megoldás olyan enteriőrbe, ahol a helyiség . Nevét a textilek váltakozó sávos mintázatáról kapta. Hasonlítsa össze az árakat!


Az Ön által megadott paramétereknek megfelelő termék bruttó ára : Kalkulált ár (Ft):.

A sávroló , amint a neve is mutatja,. Sávroló tehető ablak fölé vagy akár mennyezetre is. Mintás vagy egyszínű rolós függönyök, roletták. Rolós függönyök különböző színekben.


Tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát! A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok. Roletta Budapest, Roletta árak.


Sávrolók kategóriában lévő termékek - Minőségi termékek a gyors és igényes felújításokhoz, átalakításokhoz, dekorációhoz!

Falburkolatok, árnyékolás, roló . GARDINIA MERCHANDIY PRAKTIKER LIVING SUNCHASER. Reluxa, roló, tartozék - Árnyékolás típusa. Magában egyesíti a reluxa, roletta, szalagfüggöny jó tulajdonságait, . A sávos rolóval ( sávroló ) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán . Ajánlott függőleges síkú bukó – nyíló ablakokra, bárhol megállítható. Egyre népszerűbb árnyékolástechnikai termékek közé tartozik. PVC harmónikaajtók és a nagytokos, kistokos és toknélküli sávroló rendszerek.


A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott. A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt . Széles színvilág, kiváló ár -érték arány, fautánzatú lamellával is. Redőny, és árnyékolástechnikai termékek, árak.


Műanyag redőny, alumínium redőny, roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. Kiváló minőség, kedvező árak , az Ön legjobb választása! NEM AJÁNLOTT NYíLÓ NYÍLÁSZÁRÓRA SZERELNI!


Elegáns és praktikus árnyékolást kínál lakások és irodák árnyékolására.

Az átlátszó és sötétítő sávok futnak egymás mögött, ezáltal szabályozható .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения