понедельник, 19 сентября 2016 г.

Bevésőzár méretek

Bevésőzár cseréhez történő vásárlásához elengedhetetlen, hogy az A és B méretek megegyezzenek a már meglévő záréval, ugyanis az ajtón lévő furatok is. Bevésőzár , Zár - épületzár, ajtózár, Kedvező árakon történő kiszolgálás, házhoz. Zárak, Bevésőzárak fa ajtókhoz, Bevéső reteszzárak, másodzárak,.


A kulcsos kivitel beltéri ajtókra, a hengerzárbetétes kivitel bejárati ajtókra is ajánlott. Ha ajtaja fából van és kétnyelves zárat lát benne, majdnem biztos hogy .

Bevésőzár WG 3R, WC, kulcsközép- méret 5 ezüstszínű horganyzott acél. Hátránya azonban, hogy a méretét befolyásolja a nyílászáró vastagság, így vásárlásnál nagyon . BKS bevésőzárak tűzgátló ajtóba, portál ajtóba, acél ajtóba, tároló ajtóba széles. Sőt: az azonos DIN zárszekrény méreteknek és kimarási méreteknek. Bmágneses bevésőzár rajz WC A (dorn méret ) mm B (zártest mélység) mm. Termékleírás Termék méretek -adatok.


Ajtózár Cilinderes kivitel. Univerzális csapóretesszel.

Bejárati ajtókba biztonsággal szerelhető. Hengerzárbetétes bevésőzár , kétszeres reteszelésű, állítható jobb-bal oldali nyitásirány. TOP termék, beépített olajozó nyílással. Elzett MIDI-7C cilinderes bevésőzár.


Kattintson duplán a képre, a teljes méret megtekintéséhez. Ezt a zártípust elsősorban faajtókhoz használják. A bejárati ajtók hengerzárbetétes, a szobák és mellékhelyiségek ajtói kulcsos zárral . Egy bejárati ajtónál és egy belső ajtónál . Ráfordító nyelv mérete : 34. BútorzárakBútorzárakKulcsokTervezés konstrukcióA méretek pontossága kötelezettség nélküli konstrukciós változtatások jogát fenntartjuk Bevésőzár.


Hiányzó: méretek Zár, zárcilinder, lakat - Saurus Kft. A megadott méret a mozgó szárny falcmérete mm-ben. Tárolt változat KALE bevésőzár 1PZW.


Az ár tartalmazza a kilincset és a . Ezt kínálja Önnek a GU-ECONOMY bevésőzár : Zárszekrény marási méretek : azonos dimenzió, . Toalett zár, méretei megegyeznek a lövér zárak méreteivel. KALE bevésőzár 2az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!

Normál cilinderes bevésőzár lővér méretben. Billenőnyelv mérete : 23mm x 28mm. Egyszeres ráfordíthatóság.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения