среда, 21 декабря 2016 г.

Rücsi festék

Vízbázisú festékkel is átfényezhető finom textúrát képző kőfelverődés elleni . BODY 9rücsi spray FEKETE 400ML. Gumi bázisú, kiváló hangelnyelő és szigetelő tulajdonságú és jó fedőképességű anyag. Gépjárművek alsó részeinek mint küszöbök, spoilerek védelmére. Száradás után festhető bármilyen az autóiparban használatos festékkel.


Alkalmazható festés utáni munkálatokhoz.

Felvihető ecsettel vagy szórópisztollyal ( a literes kiszerelés esetén USB rücsi pisztollyal), 5-bar nyomáson. MOTIP Alvázvédő Kőfelverődés ellen ( rücsi ). DUPLI COLOR jelölő festék (4). Egy univerzális gumi és szintetikus műgyanta keverékéből álló anyag, amely flexibilis réteget hoz létre a. Kiváló minôségû, kaucsuk alapú, korróziógátló alvázvédô. Kellô alapozás után kiválóan fényezhetô, festhetô.


Jó ellenálló képességet biztosít mechanikai . Nézetem a spray-ket meg a literes kiszereléses würthös termékeket is amihez még rücsi pisztoly is kellene vennem. Festékek Felszerelési cikkek.

Motip Stone Chip Spray rücsi kőfelverődés elleni alvázvédő festék 0. Bármilyen egy és kétkomponensű (metál) festékkel átfesthető. Többféle Rücsi festék kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon . Az például milyen festék amit a garry használ? Ez az otthoni rücsi Egyszerű festő-hengerrel (Teddy-henger) a már lealapozott cuccra ráfest. Ideális védelmet nyújt az alváz látható . Nagyon jó hatású rozsdavédő szer, festett vagy nyers állapotban lévő fém felületek védelmére szolgál.


Erős tixotrópus hatással rendelkezik. A legnagyobb problémát számomra a megfelelő szemcseméretű un. Kereskedelmi forgalomban sokféle kapható, de amelyik . A gyorsan száradó, kaucsukalapú fekete bevonat dob- és sárvédőlemezeknek, küszöböknek korrózió elleni védelmére szolgál. Ezen termék egy olyan színes lakkspray, melyet egyaránt használhatunk fémre, fára és kemény műanyagokra is. Gyorsan száradó festék , amely különböző . Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek , szerszámgépek nagy választékban.


A festéket felvihetjük szórással vagy ecsettel is. Ajánljuk az Autotil alvázvédő szer használatát, amely bitumenes védőbevonatot képez, gyorsan szárad és jól . Car-Fon Rücsi Kőfelverődés Védő 1l (szürke).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения