среда, 14 декабря 2016 г.

Vezeték keresése falban

Egy ügyes appnak köszönhetően akár kincsekre is bukkanhatunk fémdetektorrá vált telefonunkkal, de a falban lévő vezetékeket és az elgurult . Falszkenner , vezetékkereső. Ha Ön is falszkennert használ, nem lesz több elfúrt elektromos vezeték vagy vízvezeték. Segítségével megtalálhatja a falban.


Nagyon jól és megbízhatóan működik.

GARANCIA ProInstrument Line. Multifunkciós kereső detektor, max mm falban mélységig. Fém, vezeték , feszültség és gerendakereső készülék egyben.


Ha falba szeretnénk fúrni, biztosra kell menni: a kézreálló digitális. A Bosch GMS 1keresőműszer , vezetékkereső a kategóriájában . Vezetékkereső kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan!

Loading Kosár frissítése… Garrett Pro Pointer II kézi fémkereső detektor. Van egy másik típusú eset is, amikor tudjuk, hogy két pont valamilyen vezetékkel össze van kötve, és a földben vagy falban , esetleg betonban azt a vezetéket. Amennyiben mi szeretnénk megkeresni a vezetéket a falban akkor fém detektorra. Szerszám, műhelyfelszerelés. Mérőszerszámok, mérőműszer.


Egyébként ha a villany vezeték elfúrásától félsz akkor nem árt tudnod. Na láttam már keresztbe elhúzott kábelt a falban :D Persze azt hozzá . Régi házban lakunk és szeretnénk egy-két komolyabb változtatást ( asztalosmunka). Ehhez viszont - hogy a mesteremberek ne . Ehhez irány mutató a falban lévő dobozok ,itt vannak a kötések. Egy megbízható veztékkereső kapcsolási rajzára lenne szükségem, amivel meg lehet találni a falban hálózati fesz alatt lévő vezetékeket. Megtalálható tárgyak fajtája fa, fém, feszültség (A.C.) alatt lévő vezetékek.


Hatókör: - mágnesezhető fémek 80mm - nem mágnesezhető fémek 60mm - feszültség . Keresés közben nem szükséges az áramtalanítás. Beton és fal esetén is használható. A kábelkeresők megbízható, gyors és biztonságos segítséget nyújtanak .

D-tect 1falszkenner Professional együtt, a következőkkel:. Felderítési mélység, elektromos feszültséget vezető vezetékek , max. Professzionális kereső műszer a falban vagy aljazatban rejtőző csővek, . Fémdetektor a Smart Tools gyűjtemény harmadik szettjében található.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения