среда, 28 декабря 2016 г.

Tatralandia árak

Liptovský Mikuláš (Liptószentmiklós). Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda. Kültéri medence 30°C hőmérséklettel, egész éves nyitva tartással. Hirdetési formák és árak.


Fedezze fel a Tátra csúcsai alatt elterülő trópusi paradicsomot, ahol az egész évi °C-os hőmérséklet a tengeri és termálvíz . Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza.

Tatralandia - Aquapark és üdülőfalu az Alacsony-Tátrában. Az ajánlat kinyomtatásához kérjük . Patty Ski síiskola, síovi, síovoda, sí és snowboard kölcsönző Donovalyn. A legnagyobb Funpark Szlovákiában. Szállás apartmanokban, szállodákban . A trivagón feltüntetett árak egy éjszakára, az összes keresett szobára vonatkoznak. Szobák é árak megtekintése.


Ugrás a(z) kiszámítja az árat részhez - Tehát, ha valaha is találsz hibát az ár vagy a szövegben, így mentség számunkra , hálásak lennénk, ha értesítsen . Amint belép, az árak alacsonyabbak lesznek!

Raztocka 2 Liptószentmiklós, Szlovákia. Szoba ára éjszakára reggelivel két személy foglalása esetében. Az árak tudakozásához konkrét időpontokban, kérem,. A kedvezmények kombinálása, összevonása nem lehetséges. Az utazó számára mindig a legkedvezőbb ár érvényes.


A Tri Studničky szálloda árai rugalmasak, és a tartózkodás konkrét. Slovenčina) Cenník poskytovaných služieb a ubytovania sú flexibilné a závisia od dátumu a obsadenosti hotela. Házikedvencek a szálláshelyre nem vihetők be.


Ubytovanie priamo v AQUAPARKU TATRALANDIA. EUR-ban, éva utószezonban. Szilveszter üdülésekre szerződéses árak. Az ár egy teljes vikkendházra, vagy apartmanra érvényes, egy éjszakára,.


View photos and read reviews. A tartózkodás teljes árát a szobák és az elhelyezett személyek száma határozza meg. AQUAPARK TATRALANDIA - Atrakcje wodne - całorocznych basenów z mnóstwem atrakcji.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения