четверг, 29 декабря 2016 г.

Wpr 90gd csőtermosztát bekötése

Segítséget szeretnék kérni, mégpedig egy Siemens RAM-TR csőtermosztátot szeretnék bekötni , a kazánom elmenő melegvizes csövére, úgy, . Keringtető szivattyút szeretnék csőtermosztáttal üzemelni. Azt szeretném elérni, hogy 35fok hőmérsékletnél kapcsoljon ki a szivattyú. Más számára biztosan nagyon egyszerű a válasz a kérdésemre de Nekem sajnos nem.


A termosztát a hôvezetô anyagból. Hogyan kell bekötni egy csőtermosztátot ? Csőtermosztátok Tárolt változat Kedvező, 2. Fontos , hogy a termosztát elektromos bekötését szakember végezze! WPR - 90GD bimetálos csőtermosztátot , és az elektromos bekötését.


Szia ha tetszett a videó, akkor nyomj egy Like-ot és ne feledkezz el feliratkozni köszi Skype: hhdgskype. A bekötéshez csak magas hőállóságú (pl. szilikon gumi) szigeteléssel . Computherm szoba termosztát dokumentációk. COMPUTHERM WPR-90GE, Letöltés.


Hiányzó: wpr ‎ 90gd Hagyományos termosztátok - Villamossági szaküzlet - Boros és Fiai Kft. Vezérlő, termosztát és kazán kiegészítő termékeinkkel számos gyártótól kívánunk. Szobatermosztát mechanikus, falon kívüli - DEVI. Névleges feszültség: 2V.


Bekötés : Csavaros sorkapcsok (x3) Csatlakozó max. A Wi-Fi termosztát segítségével a termosztáthoz csatlakoztatott készüléket. Minden olyan kazánhoz használható,mely kétvezetékes csatlakozással rendelkezik a szobatermosztát bekötés részére.


Az ülést a súlytól függően kétféleképpen lehet bekötni. Mosógépek, Mosogatógépek bekötése. Bekötése : 0-9kg menetiránynak háttal, 9-kg menetiránnyal megegyezően, az autó pontos.


Bekötése egyszerű, csupán a DVD lejátszó és a televízió közé kell kötni, az ehhez szükséges. Bekötése : Menetiránynak ellentétesen az autó biztonsági övével könnyedén berögzíthető,.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения