среда, 27 сентября 2017 г.

Ágytálca

Aktuális Ágytálca ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Fából készült masszív ágytálca behajtható lábakkal, kényelmes kialakítású füllel.


A tálca rész fa dekoros, mm-es farost lemez. Tárolása könnyű, hiszen kis .

Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó ágytálca kategóriába tartozó termékek árait! Lepd meg kedvesed és szervírozd ágyba a reggelit! Könnyen tisztítható, összecsukható, helytakarékos, műanyag ágytálca ! A kép tájékoztató jellegű, színében . Ft feletti vásárlás esetén.


Ft-ért - Kukta webáruház - Még több termék.

A kihajtható lábú fa tálca ágyasztalként használva megkönnyíti az ágyban való étk. Műanyag sokfunkciós ágytálca. Bambusz ágytálca a Konyhai kisbútor kategóriában. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről! A multifunkciós ágytálca egyszerre használható internetezésre, olvasásra és ágyban történő étkezésre.


Két egymástól független asztallappal rendelkezik: a . Kínál IKEA Összecsukható ágytálca , reggeliző aszta fehér dupla pohártartó: Eladó a képeken látható IKea reggeliző asztalka, ágytálca Akár két . Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Szeretsz az ágyban enni, de folyton összemorzsázod az ágyneműt? Az ágytálca oldalán kialakított . Reggelizz, olvass vagy írj kényelmesen az ágyadból!


Ez a multifunkciós ágytálca nagyon kreatív gondolat eredménye. Ha az ember beteg és nem nagyon kelhet ki az ágyból, akkor legalább a munkáját hadd . A SCANDINAVIA ágytálca a maximális kényelem kiszolgálására született, összecsukható lábainak köszönhetően asztalkaként és szimpla tálcaként is . Leírás: Az ágyban történő étkezést, írást segíti ez az ágytálca.

A oldalsó részében könyvet, újságokat is elhelyezhetünk. Oldalsó fogantyúkkal az egyszerű . Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Személyes ingyenes átvétel .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения