вторник, 19 сентября 2017 г.

Leier kerítéskő

ARCHITEKTURA kerítéskő : a hasított felület és azzal összhangban álló színválaszték biztosítja a ház és kerítés közötti harmonikus összhatást. Egyszerű, klasszikus kialakítása . MODERN kerítéskövünk tökéletes a letisztult tömegformálású épületek kerítéséhez. A hasított felület és és azzal összhangban álló színválaszték biztosítja a ház és kerítés . A modern építészetben a kerítés, támfal már nemcsak biztonsági funkciókat lát el, ugyanúgy a ház, a környezet. Munkatársaink segítsenek választani? Az Architektura kerítéskő egy ház takaros kerete és névjegykártyája.


Kedvező árak és folyamatos . Kaiserstein Architektura kerítéskő. Kérem, kérjen ajánlatot a járulékos költségek pontos meghatározása miatt! A falazókövek nem csak falszerkezetek elemeiként, hanem sík felületek burkolóanyagaként is beépíthetők, mivel homogén anyagból készülnek és egyik. Választható színek: Arktis, Pergamino, Füstantracit. Leier falazóelemek, kerítéskövek.


LEIER KLASSZIKUS TERMÉKEK. CHITekTÚra kerítéskő , falburkoló, szárazfalazó. Dern kerítéskő finomszórt. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - leier. A kerítéskő és a falburkoló együttes használata erősíti a ház és a kert kapcsolatát.


ANTIK kerítéskő normál 40×20×20.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения