пятница, 29 сентября 2017 г.

Barkácsfilc anyag

A filc anyag talán az egyik legkedveltebb hobby alapanyag. Rengeteg színben és mintával létezik, könnyű kezelni, ragasztható, varrható, nem bomlik, ideális . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. FILC ANYAG , ALAPANYAGOK, KELLÉKEK, pamutvászon, kapcsos fémkeret, gyűrű, lánc, medál, fityegő, fülbevaló, nyaklánc, medál, kreatív, vilene, textil . Filc , vastag, mm, mogyoróbarna, 20xcm.


A filc nem szövött anyag, a szálakat hő és nyomás.

Kétségtelen, hogy a filc anyag rendkívül népszerű a kézműveskedést kedvelők körében. Nem véletlenül, hisz számos előnyös tulajdonsággal . Kézművesek, óvónénik - a nálunk található filc anyagokból sok kreatív ötlet. Méteráru boltunkban sokféle színben kínálunk filc -, illetve nemez anyagokat. Filc anyag , méterben a Filcek kategóriában. Barkácsfilc néven is ismert.


Mintás filc anyagok méterre (18). Csillámos barkácsfilc anyag fehér színben.

Könnyen vágható, ragasztható és varrható. Filclap barkácsfilc A égkék (halvány kék). Csomagolási egység: csom (db). Az öntapadós filc anyag , vagy barkácsfilc, könnyen vágható , varrható illetve hobby ragasztóval ragasztható. Nagyon sokféle terméket lehet napjainkban kapni, nehéz különbséget tenni, kiválasztani a . Filc, barkácsfilc anyag méterre (1mm vastag) NATÚR, Filc, barkácsfilc anyag.


Termék hozzáadva Kívánságlistám böngészése. Egyedi, muffinos, szívecskés, sütis mintás filc, barkácsfilc anyag (puha, jól kezelhető, könnyű vele dolgozni) Mérete: 22xcm. Nemez, filc , gyapjú kategóriában. Az árainkat csak a viszonteladóink láthatják.


Kérjük, regisztrálj az oldalon, hogy viszonteladóvá válhass. Az Idea filc a kézművesek legkedveltebb anyaga. Remekül varrható, szép és természetes. Időtálló játékok, ruhadarabok és más dekorációk készíthetők belőle.


BARKÁCSFILC 100X200MM és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Tömören szőtt minőségi filc kiváló minőség! Ezzel a kellemesen bársonyos alapanyaggal számos barkácsötlet valósítható meg egész évben.


Leírás: A népszerű filclap öntapadó változata még könnyebbé teszi a dekorálást.

A forma kivágása után távolítsuk el a .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения