понедельник, 18 сентября 2017 г.

Porotherm csomópontok katalógus

Belső teherhordófal kialakítása. Porotherm koszorúelem és monolit vb. YTONG DE födémpallók koszorú csomópontja , Xella. POROTHERM Elemmagas áthidaló. AZ ÁTHIDALÓ MŰSZAKI ADATAI.


Szerkezeti csomópontok – Silka. Silka burkoló tégla burkoló habarcs. Ytong vékonyágyazatú habarcs. Polisztirol anyagú homlokzati díszítőelem.


A csomópont kialakításánál ügyeljen a hőszigetelés követelményeire! Forrás: PTH katalógusábra. KIVITELI TERV Építész részletrajzok és csomópontok Huba utcai csoportos óvoda.


A közreadott alkalmazástechnikai útmutatóban megjelentetett csomópontok és iránymutatások nem helyettesítik a kellő részletességű kiviteli terveket, és nem . A vicc az, hogy okostéglával drágább lenne, és a csomópontok miatt . Szerző: Janurikné Soltész Erika. Letöltés: katalógusok , műszaki adatlapok, termékleírások. A pontosabb eredmény érdekében nem katalógusban fellelhető. Az elemzésekhez minden csomópont esetében az ablak középvonaláig terjedtek a. S téglából készített falazatot állítottam. Ezeknél szerkezeti szempontból kényes csomópont a főfalakba történő bekötés módja, ennek két változata.


Rendszerszigetelés, valamennyi csomópont egyszerűen megoldható. Csomópontok szerkesztése (22. ábra):. A katalógus adatai, összeállítása gondosan,.


Termék és méret katalógus megtekintésért, Kattintson Ide!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения