четверг, 12 июля 2018 г.

Acél dűbel

Nagy szilárdságú rögzítések - Acél dübeles megoldások betonba való erős rögzítéshez azonnal raktárról ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban. Nagyteljesítményű dübel FH II. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz.


EKA-TŰZÁLLÓ ACÉL ALAPCSAVAR E120. SAP TŰZÁLLÓ BEÜTŐS ACÉL DŰBEL CE MINŐSÍTETT OPTION 7.

Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek. Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák. Acél dübeleket gyors beütő szerelése, kedvező ár-érték aránya miatt előszeretettel. Az acél dübel alkalmas lapos- és profilacélok, csővezetékek, könnyű . Sokoldalúan használható csavarokkal vagy menetes szárral történő rögzítéshez minden szaniter-, fűtési és légtechnikai rendszerhez.


A furatba behelezett dübel az acél beütőszerszám és kalapács segítségével kerül . FISCHER Acél dübel FAZ II - Berepedt betonban a húzott zónában is alkalmazható fémdübel, európai engedéllyel.

Az új FAZ II horgony csap kiváló . Acél dűbel - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére . Aktuális Acél dűbel ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


TIPLI 8MM, ACÉL SB-és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és. EJOT TID-T univerzális, acél beütőszeges dűbel Univerzális acél beütőszeges dűbel beton, üreges és tömör tégla falazatokra. Villámgyors, beütő szerelés. Ha a dübel meghibásodik, akkor a rögzített elem.


Ha az egyik dübel meghibásodik, a többi dübel átveszi a terhelést. Horganyzott acél kivitelben is kapható. Minden készleten lévő termékünkre vállaljuk az munkanapos szállítást. Univerzális, acél beütőszeges dübel betonra, tömör és üreges falazóelemekre (A , B, C), minden szigetelőanyag-típushoz.


Gazdaságos rugós dűbel hatlapfejjel (szénacél). Normál szabványos betoncsavar lapos .

Ellenőrzött terpesztésű dübel galvánhorganyzott acélból M M. M M1 M1 Més Mméretekben. A rögzítendő elem csavarral vagy menetes rúddal . Nem teherhordó rendszerek több- szörös rögzítése.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения