пятница, 13 июля 2018 г.

Guruló házak

Mobilházak akciós árakon, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel! Pedig már egy mini mozgalom is van körülötte. A házak csíkszeredai gyártóival a romániai helyzetet is megnéztük.


Sokan azt hiszik, hogy csak Amerikában vannak ilyen típusú házak, . Bővítené otthonát, esetleg üzletét?

Válassza a kényelmes és gyors mobilház megoldást, és rendelje meg személyre szabott és korszerű mobil . Te is szeretnéd a hétvégi házadat magaddal vinni a nyaralásra? Mit szólnál hozzá, ha bárhol felállíthatná de mégis a megszokott kényelem várna? Egy korábbi cikk – Ön tudna élni egy lakókocsiban? Szép és célszerű egyedi lakókocsik, guruló házak és egyéb mobil lakóépületek. Autonóm energia és vízellátás.


A guruló “lakópark” egyébként egy Washington állambeli, mazamai.

A csíkszeredai fiatal mérnökházaspár saját kezével építette fel azt házat , amelyet megálmodott. De másképp, ahogy azt megszoktuk. Az aprócska házakat természetesen csak a vásárlók egy része használja.


A következő képeken látható standar guruló miniházakat egy . A fiatal nő két év tervezgetés után építtette meg magának a kerekeken guruló házat – számolt be róla a Transindex román lap. Egyszerű halandók nem szoktak házat tervezni maguknak, főleg nem olyant, amelyik gurul. Milyen előzetes képzettségetek, tapasztalatotok . Saját otthont épített magának egy éves gimnazista fiú. A kerekeken guruló házat bárhová, így akár a főiskolára is magával viheti. Természetközeliség, alkalmazkodás,.


Nem a méret a lényeg cserébe járják a világot. Alexis Stephens és Christian Parsons hihetetlen házat építette. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - mobilház.


Ez a BK Purbeck mobilház nagyon olcsón szerezhető be az önköltséges mobilház beszerzésnek köszönhetően egyenesen az angol mobilház forgalmazótól . Az elhasználódott, korszerűtlen vagonok felújítása során kiemelt szempont lett a vagonok hőszigetelése.

Ráadásul ezek a kisméretű házak könnyen mobillá tehetők így a tiny house oldalakat böngészve nagyon sok kerekek guruló pici házat. Elég egy átlagos autó a guruló ház elvontatásához. Olyan, mint egy dióhéj, csak kicsit nagyobb, amerikai egyetemisták építették. Nem egyszerű lakókocsikra gondolunk, hanem annál sokkal felszereltebb és kényelmesebb mobilházakra.


Az alábbi galériában láthatjuk, . Nagyjából két év tervezgetés után Gabriela Isadora építtetett magának egy kerekeken guruló házat , mert ez volt a régi álma – írja a Transindex. Húzhatjuk magunk után: utánfutóra épült ház télikerttel. Hogyan lehet egy hét alatt házak sokaságát építeni egy erdős birtok külöböző pontjain?


A feleségem az ilyen házakat „kamerakésznek” nevezi – mondja Sam K. Bár pontosabb lenne, ha guruló szeméttároló-túlfolyónak nevezném őket.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения