понедельник, 16 июля 2018 г.

Transzferfólia ragasztó

Transzferfólia ragasztó (Foil Glue) - Fekete 5ml. Kiemeli a minták kontúrjait. Vízbázisú ragasztó, minden transzferfóliához. Fehér színű, átlátszóra szárad. Felkenést követően fél perc várakozás után helyezzük rá a transzferfólia matt felületét és erősen, levegő- és .

A termék jelenleg nincs raktáron, kérek értesítést a termék érkezéséről. Hasonlítsa össze az árakat! Crystal Nails - TRANSZFERFÓLIA RAGASZTÓ (FOIL GLUE) - 5ML. Nincs más teendőnk, mint felkenni a kívánt mintában.


Próbáld ki a legújabb divatot a körömdíszítésben. A ragasztó a transzferfólia körömre ragasztásához használható. A köröm transzferfólia alkalmas köröm és . A transzferfólia ragasztásánál előbukkanó .

A legbiztosabb tapadó közeg, amit véleményem szerint érdemes használni, az a transzferfólia ragasztó (foil glue). Ezek ecsetes, vagy tubusos . Transfer fólia ragasztáshoz, Foil Nail Art síkbeli díszítés készítéséhez használható. Tipp: Egyedülálló ragasztó nélküli hybrid technikához a legújabb Perfect . A díszíteni kívánt felületet kend be Indigo Fólia Ragasztóval. Várj amíg a ragasztó egy picit . Cikkszá001_TFRAG Még nincs értékelés.


Felkenés után meg kell várni, hogy a ragasztó áttetszővé váljon. Bármilyen 3D hatású mintát festhettek vele, és kitűnően ragadnak rá a fóliák! Ahogy a képen is látjátok,. Válogass Te is több ezer termékünk közül és figyeld megújult akcióinkat a(z) Műköröm folyadékok kategóriában. Használat: Vékony rétegben egyenletesen felvisszük a kiválasztott körömfelületre a ragasztót.


Meg kell várni, hogy a ragasztó áttetszővé váljon. Az ár csak bejelentkezve látható. Név: Jelszó: Nova kolekcia.


Az új transzferfólia zselével fesd fel a mintát, amit fóliával szeretnél borítani, majd kb. Drozdik Melinda lépésről lépésre mutatja be a műköröm díszítését Royal Gel és Xtreme transzferfólia felhasználásával.

Megvárom még a ragasztó teljesen besötétedik. Nagyon megörültünk, mikor megjelent a transzferfólia ragasztó , mert ez az egyik fontos eleme a felhasználásának.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения